У Тернополі триває відновлення проїзної та пішохідних ділянок на шести прибудинкових територіях

У Тернополі триває відновлення проїзної та пішохідних ділянок на шести прибудинкових територіях

25.07.23 08:07 0 158
Цього тижня працівники підрядної організації продовжать виконувати ремонтні роботи у житловому фонді Тернопільської громади.

Так, 24 липня роботи заплановано за такими адресами:

* вул. Мирона Тарнавського – мощення тротуарів фігурними елементами, влаштування бордюрів;

* просп. Злуки (зупинка «Центр дозвілля ім. О. Довженка») – монтаж полікарбонатного скла навісу;

* вул. Олени Теліги (від вул. За Рудкою до вул. Соломії Крушельницької) – мощення тротуару плиткою.

На вулицях Загребельна та Мирна проводитиметься підготовка ремонт карт (фреза мала). Асфальтування цього дня відбуватиметься на вулицях: Спадиста, Мирна, Загребельна.

Відновлення проїзної та пішохідної частин покриття триває на шести прибудинкових територіях та міжквартальних проїздах за адресами: вул. Київська, 18; просп. Степана Бандери, 20; бульв. Данила Галицького; вул. Євгена Коновальця, 14-16; вул Михайла Драгоманова, 1; вул. Тараса Протасевича, 4.

Нещодавні підрядники завершили відновлення дворів за адресами: просп. Степана Бандери, 72; вул. Євгена Коновальця, 18; просп. Злуки, 21; вул. Лесі Українки, 8; вул. Лесі Українки, 31; бульв. Симона Петлюри, 3,5; вул. Олександра Довженка.

Ремонтують тротуар на ділянці від вул. Клима Савура до вул. Клима Савура, 5. Тут наразі триває влаштування бетонних закладних під опори освітлення.

Нагадаємо, у Тернополі триває капітальний ремонт вул. Гайової, на ділянці від транспортної розв?язки вулиць Гайова – Подільська до залізничного мосту на вул. Гайовій.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ