Які аксесуари захистять ваш смартфон від ударів?

Які аксесуари захистять ваш смартфон від ударів?

25.07.23 00:34 0 318

Смартфони - витончені, але чутливі технологічні пристрої. Тому необхідно захистити їх від потрясінь, щоб отримати з них користь. Наприклад, ви можете вибрати додатковий захист для спини або для запобігання ударам. У всіх цих випадках на ринку є кілька аксесуарів для захисту вашого смартфона. Чохли на Xiaomi Redmi Note 10 Pro допоможуть забезпечити надійний захист вашого смартфона від усіх ударів.

Звичний чохол

Чохли найкраще підходять для захисту задньої панелі смартфонів. Вони призначені для захисту вашого телефону в разі падіння. Прикриваючи спину і контури останніх, вони часто виявляються дуже ефектними. Між блискучим і мармуровим стилем або більш міцними і значними моделями ви можете знайти кілька типів оболонок залежно від телефону.

Жорсткі чохли

Жорсткі чохли для телефонів - те, що вам потрібно. Вони міцні та надійні союзники, тому що зроблені з жорсткого пластику. Якщо ви думаєте про купівлю чохла для телефону, це, безумовно, один з найкращих доступних вам варіантів. Як правило, тонкі і легкі, вони закривають задню панель і всі чотири сторони телефону. У результаті вони захищають його від ударів і в разі падіння.

Силіконові чохли

Маючи властивість гнучкості, силіконові чохли для телефонів краще амортизують удари. Вони зроблені з "рідкого силікону". Цей матеріал схожий на еластичний гелевий чохол. Тому силіконові чохли для телефонів здаються легкими на дотик. Вони також стійкі до впливу пилу та відбитків пальців.

Чохли-паперовики для телефонів

Виготовляються зі шкіри (поліуретанової та натуральної). Завдяки їхній здатності утримувати велику кількість водяної пари ваш телефон стає водонепроникним. Завдяки вставці з полікарбонату ваш телефон надійно захищений. Ви можете скласти валізу навпіл і пересуватися з нею. Однак вона дещо громіздка через свої компоненти.

Кришка

Чохол - це захисний аксесуар, що повністю закриває ваш смартфон. Відповідаючи бокам, задній панелі та екрану, він захищає весь телефон від ударів, подряпин і пилу. Обкладинка може бути тканинною, пластиковою або шкіряною, як корпус або футляр. Вибір залежить від ваших прагнень. Шкіряні чохли нині є найбільш використовуваними, але й найдорожчими.

Бампери

Бампери закривають тільки контури смартфона. Це не заважає їм загалом захищати ваш телефон. Крім того, вони прикрашають боки вашого телефона. У них є та перевага, що вони трохи більш непомітні, ніж снаряди, навіть якщо вони не завжди такі ефективні. Бампери, звичайно, для захисту, але вони також мають бути привабливими. Ось чому вони набагато частіше використовуються для iPhone і Samsung Galaxy. Реальний плюс у тому, що ви захищаєте свій телефон, не ховаючи його задню сторону.

Загартоване скло

Екрани є найбільш чутливими компонентами телефонів. Для цього екран має бути добре захищений. Загартоване скло призначене для вирішення цієї проблеми. Загартовані стекла залежать від моделі та розміру телефонів. Вони захищають екран вашого телефону від подряпин, не пошкоджуючи сенсорний екран. Вони також обмежують поломку екрана під час падіння смартфона. Товщина загартованого скла в середньому становить 0,3 мм, а його твердість становить 9H, щоб захистити екран від ударів. Слід зазначити, що ця згадка не вказує на тривалість охорони. З його допомогою можна виміряти показник твердості захисного скла за шкалою Мооса.

Отже, ось 4 дуже цікаві аксесуари для захисту вашого смартфона від ударів. Очевидно, що снаряди набагато повніші, крім поєднання естетики зі стійкістю. Але й інші варіанти теж дуже цікаві залежно від ваших уподобань і цілей. Вам вирішувати зробити вибір, який підходить вам найкраще.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 30)
Попередня новина: В чем преимущества ...
Наступна новина: Переваги турбо запальничок

КОМЕНТАРІ