Преображення нового парку Мазепи

Преображення нового парку Мазепи

26.07.23 10:02 12 457

Ще недавно тут було звичайне військове містечко, а зараз ведуться роботи зі створення нового парку імені Івана Мазепи. Якщо раніше на цій території розташовувалися напівзруйновані аварійні приміщення, територія перебувала у вкрай занедбаному стані, всюди було багато сміття, бур'янів і розрослися чагарників. На якій стадії знаходиться будівництво парку імені Івана Мазепи сьогодні – далі в нашій статті. А ще більше новин Переяславщини пропонує сучасний новинний портал Новини Proslav. Тільки актуальна інформація з фотоматеріалом, регулярне оновлення, свіжі репортажі з перших вуст.

Багато зроблено, але багато ще попереду

Роботи зі створення та благоустрою парку ведуться вже близько двох років. Про це розповів виданню мер міста В'ячеслав Володимирович Саулко, який одночасно є головою Переяславської громади.

Зараз виконуються роботи зі знищення амброзії, яка повністю заполонила всю територію військового містечка. Більшу частину земляних робіт виконує новий грейдер, який зовсім недавно надійшов на баланс місцевого комунального підприємства. ВУГК. Сьогодні грейдер задіяний на розробці паркової ділянки, коли роботи в парковій зоні будуть завершені, грейдер буде задіяний в роботах з благоустрою громади.

В'ячеслав Володимирович, користуючись нагодою, подякував воїнам ЗСУ за їхню відвагу, подвиги та те, що завдяки їм вдається виконувати роботи з покращення якості життя громадян України в тилу.

Свіжі новини 24 години на добу

Новинний портал-прекрасна можливість бути в курсі подій і тримати руку на пульсі життя своєї громади. Ви можете читати дізнаватися про життя громади в будь-який зручний для Вас час, новинний портал працює цілодобово, а вся інформація публікується у відкритому доступі і повністю безкоштовна. Вам не потрібно купувати абонемент або річну підписку. Величезний плюс цифрових технологій ще і в тому, що ви можете відвідувати портал з будь – якого зручного для вас гаджета-смартфона, планшета, ноутбука, персонального комп'ютера.

Зручний інтерфейс дозволяє без праці знайти цікаву для вас інформацію. І найголовніше, що на сайті на вас чекає не лише громадське та політичне життя, а й події на Київщині, в Україні та у світі, а також корисні проекти.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 32)
Попередня новина: Простирадла одноразові: ...
Наступна новина: Подати пропозиції щодо ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
semisoft - 26.07.23

Дякую за цікавий матеріал!

аватар країна
Reepleee - 26.07.23

цікаво. тільки назва якесь несерйозне.

аватар країна
Kukariot - 26.07.23

А давно ли запустили этот сайт?

аватар країна
qawasaqa13 - 26.07.23

Супер! Автору - респект:)

аватар країна
mishlen777 - 26.07.23

я вже писала про це в своєму блозі

аватар країна
AnnaMellet - 26.07.23

Достаточно интересная и познавательная тема

аватар країна
dqwpb - 26.07.23

І правда креатив ... супер!

аватар країна
D_o_b_r_i_y - 26.07.23

вирішив допомогти і Разшарив статтю в соц. мережах

аватар країна
Leo164 - 26.07.23

Звідки берете інфу для постів якщо не секрет?

аватар країна
mumblingmacaron - 26.07.23

клас!

аватар країна
Maks23Maks23 - 04.07.23

Спасибі, стаття дуже допомогла.

аватар країна
ViShestoi - 04.07.23

Реальная тема