Міський голова Сергій Надал відвідав підопічного Тернопільського центру соціального обслуговування населення

Міський голова Сергій Надал відвідав підопічного Тернопільського центру соціального обслуговування населення

26.07.23 08:54 0 165
Тернопіль продовжує підтримувати та надавати допомогу одиноким літнім людям, багатодітним сім’ям та тернополянам із соціально незахищених категорій населення.

24 липня, міський голова Сергій Надал відвідав підопічного центру Тернопільського центру соціального обслуговування населення, що отримує послуги вдома. Зокрема, Сергій Надал завітав та поспілкувався з тернополянином Володимиром Подвірним (1937 р. н.), який працював водієм на комбайновому заводі.

«Разом з соціальним працівником також доставили продуктовий набір Володимиру Яковичу. Йому важко виходити на вулицю, здебільшого перебуває лише в межах своєї кімнати. Та разом з тим, він радіє гостям й полюбляє спілкуватись, – зазначає міський голова. – Дякуємо усім, хто в такий складний час продовжує турбуватися про самотніх літніх людей».

Нагадаємо, у рамках програми «Турбота» на базі терцентру функціонують: соціальна перукарня, благодійна їдальня, працює безкоштовний пункт прокату засобів реабілітації.

Працівники центру проводять культурні та пізнавальні заходи для людей похилого віку, осіб з інвалідністю, осіб, які перебувають в складних життєвих обставинах і внутрішньо переміщених осіб.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі на вул. ...
Наступна новина: В Тернополі інформаційні ...

КОМЕНТАРІ