iPhone 15 скоро у продажу

iPhone 15 скоро у продажу

26.07.23 00:31 0 243

Від серії до серії компанія Apple продовжує дивувати своїх шанувальників новими можливостями, ультрамодними дизайнами та іншими революційними нововведеннями. Не виключенням стане і 15-та серія, вихід якої анонсований на цю осінь. Всі цінителі яблучної продукції по всьому світу вже завмерли в очікуванні. Вже зараз забронювати деякі моделі можна на сайті https://stylus.ua/iphone-170/seriya:iphone-15/. До кожної моделі додаються докладні характеристики, які дозволять порівняти пропозиції і вибрати для себе кращий варіант. А що саме зміниться в нових Айфонах – ми розповімо в нашому огляді.

Топ найбільш значущих нововведень

  • Новий дизайн. Айфон не наважується кардинально змінити дизайн своїх нових моделей. Багато елементів, включаючи діагональне розташування камер в базових моделях, залишаться на своїх місцях. При цьому нові моделі отримають більш згладжені кути, які будуть особливо помітні на флагманських продуктах.
  • Тонше рамки. iPhone 15 Pro Max або інший флагман цього року отримає найтонші рамки в історії серед усіх смартфонів, які коли-небудь виходили до сьогоднішнього дня. Їх товщина складе 1,55 мм. для порівняння, на даний момент лідером є Xiaomi 13 з показником 1,61 мм.
  • Більше екран. За рахунок зменшення рамок навколо екрану базовий iPhone 15 і компактний iPhone 15 Pro збережуть колишні габарити, але отримають збільшені дисплеї: було 6,1 дюйма, стане 6,2.
  • Сенсорні кнопки на гранях. Грані флагманських смартфонів Apple в цьому році позбудуться не тільки тумблера для перемикання режимів, але і фізичних кнопок. А їх місце займуть сенсорні.
  • А також титановий корпус для iPhone 15 Ultra (більш міцний і надійний матеріал в порівнянні з нержавіючої сталлю), універсальний USB Type-З замість пропрієтарного Lightning, тривалий час автономної роботи і не тільки.

Битва кольорів

З часів iPhone 11 компанія Apple ніби робить фірмовий колір для кожної нової серії своїх смартфонів. Нова серія не стала винятком. Рожевий і яскравий синій для iPhone 15 і iPhone 15 Plus, а також благородний Темний червоний для флагманських моделей. - таким мають бути хіти сезону. Варто відзначити, що Apple має намір випустити 85 млн iPhone 15-ї серії в цьому році. До офіційної презентації 15 серії айфонів залишилося близько 2 місяців, а їх виробництво вже йде повним ходом.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 25)
Попередня новина: Полезные аксессуары для ...
Наступна новина: Каковы обязанности ...

КОМЕНТАРІ