Як вибрати ігрові навушники?

Як вибрати ігрові навушники?

27.07.23 00:18 0 308

Щоб отримати максимум задоволення від ігрового процесу, важливо підібрати якісні навушники, створені спеціально для геймерських потреб. Це не просто маркетинговий хід: у таких гарнітурах зібрано лише найкращі технології для того, щоб ви могли з головою поринути в те, що відбувається на екрані, продуктивно брати участь у геймплеї з іншими гравцями та не відволікатися на сторонні шуми в реальному житті. У цій статті розповідаємо, якими характеристиками мають бути наділені дійсно круті ігрові навушники.

6 головних критеріїв ігрових навушників

Якісна геймерська гарнітура відповідає таким вимогам:

  1. Відмінна звукоізоляція. Погодьтеся, неприємно, коли в найнапруженіший момент у битві не чуєш дій супротивника через те, що в кімнаті шумить хтось із мешканців оселі. Забути про цю проблему допоможуть повнорозмірні амбушури закритого типу, що відсікають максимум сторонніх звуків.
  2. Якісний мікрофон. Він стане в пригоді для того, щоб спілкуватися зі співрозмовниками в онлайн-шутерах, а також записувати голосові повідомлення або дзвонити друзям поза грою. Вибираючи навушники з мікрофоном, зверніть увагу на наявність технології активного шумозаглушення.
  3. Зручний корпус. Оскільки ігровий процес часто затягується на довгі години, важливо, щоб гарнітура була комфортною та не відчувалася на голові. Для цього корпус навушників має бути виготовлений з легких матеріалів і важити не більше ніж 300–400 г. Плюсом стане наявність м'яких вставок в амбушурах з ефектом пам'яті, які підлаштовуються під форму голови та вушної раковини.
  4. Ідеальне звучання. Акустичні характеристики для гравців мають менше значення, ніж для меломанів, але все-таки звук має бути досить чітким, якісним і приємним. Зверніть увагу на амплітудно-частотні характеристики гарнітури: вона повинна відтворювати повний спектр низьких, середніх і високих частот, а також чисті та глибокі баси для максимального занурення в ігровий процес.
  5. Висока якість виконання. Насамперед це стосується амбушурів, які контактують зі шкірою. Найкраще поводяться чашки з покриттям зі шкірозамінника, поліпропілену або повітропроникного текстилю. Оголів'я має бути не лише легким, а й досить міцним, з можливістю регулювання по довжині. Переконайтеся, що всі елементи гарнітури щільно прилягають одне до одного й не здаються хисткими, інакше є ризик зламати гаджет під час першої ж емоційної гри.
  6. Енергоефективність. Це стосується бездротових моделей, які працюють через Bluetooth чи Wi-Fi. Логіка проста: що вищий ресурс гарнітури, то довше ви зможете грати без перерви. Втім, досвідчені геймери радять віддати перевагу дротовим навушникам, якщо ви граєте в домашній обстановці та проводите за комп'ютером багато часу.

Не варто економити на ігрових навушниках, інакше ви ризикуєте втратити задоволення від геймплею. Віддавайте перевагу перевіреним брендам — наприклад, ціна навушників Hyperx більш ніж доступна. А сам виробник ретельно тестує нові технології та випускає продумані до дрібниць гарнітури для найвибагливіших геймерів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 29)
Наступна новина: В Тернополі створено ...

КОМЕНТАРІ