Суд взяв під варту підозрюваного у зґвалтуванні та вбивстві рівнянки

Суд взяв під варту підозрюваного у зґвалтуванні та вбивстві рівнянки

30.07.23 08:17 0 157
За процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури суд обрав запобіжний захід чоловікові, якого підозрюють у зґвалтуванні та умисному вбивстві рівнянки (п. 10 ч. 2 ст. 115 КК України).

Чоловік пізно ввечері 25 липня в стані алкогольного сп'яніння на вулиці Чорновола у Рівному зґвалтував і задушив 29-річну рівнянку.

27 липня чоловікові повідомлено про підозру. Під час обрання запобіжного заходу підозрюваний просив відпустити його під цілодобовий домашній арешт, втім слідчий суддя Рівненського міського суду задоволив клопотання слідчої та прокурора і відправив його під варту на 60 діб без можливості внесення застави.

Зі слідством чоловік поки не співпрацює.

Досудове розслідування проводять слідчі Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області за оперативного супроводу працівників відділу кримінальної поліції Рівненського РУП та карного розшуку ГУНП в області.

Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ