У Тернополі для учасників бойових дій,які потребують ендопротезування суглобів,буде придбано 12 ендопротезів

У Тернополі для учасників бойових дій,які потребують ендопротезування суглобів,буде придбано 12 ендопротезів

30.07.23 08:48 0 211
У Тернопільській громаді діє програма «Здоров’я громада» на період 2022-2024 рр, якою передбачено покращення медичної допомоги учасникам бойових дій та військовослужбовцям.

В рамках програми серед іншого передбачено проведення ендопротезування для учасників бойових дій, які брали безпосередню участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, та сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць.

Зокрема, цьогоріч з бюджету Тернопільської громади виділено кошти на ендопротезування великих суглобів на суму 753,0 тис. грн. За ці кошти для потреб вищезазначених категорій буде придбано 12 ендопротезів: 1 – ендопротез колінного суглоба, 8 – ендопротезів кульшового суглоба, 3 – ендопротези колінного суглоба інтерпозиційні.

Тож учасники бойових дій, які брали безпосередню участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України та члени сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, що потребують такої медичної допомоги, можуть звертатися до КНП «Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ