З Тернополя на фронт для лікування наших захисників вирушив мобільний стоматологічний кабінет 

З Тернополя на фронт для лікування наших захисників вирушив мобільний стоматологічний кабінет 

30.07.23 10:10 0 189
Цими днями з Тернополя вирушила мобільна стоматологія для надання хірургічної та терапевтичної стоматологічної допомоги нашим військовим на передовій.

«Наші лікарі з Тернопільської міської стоматологічної поліклініки вчергове допомагають бійцям у Харківській області завдяки мобільній стоматології. Дякуємо вам, що у день свого професійного свята продовжуєте лікувати військових. Хай Господь помагає», – зазначає міський голова Сергій Надал.

До слова, це вже 11-та поїздка лікарів мобільного стоматологічного кабінету на бойові позиції наших військових. Стоматологи проводитимуть лікування хворих й працюватимуть на різних ділянках, де воюють українські захисники.

Загалом з початку роботи мобільного кабінету лікарі-стоматологи КНП «Тернопільська міська комунальна стоматологічна поліклініка» надали стоматологічну допомогу 1341 захиснику на передовій.

Нагадаємо, проєкт мобільної стоматології реалізовано у Тернополі у серпні 2022 року. Кабінет обладнаний відповідним обладнанням, є необхідні матеріали, медикаменти та інструментарій для того, щоб проводити лікування у польових умовах.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі провели ...
Наступна новина: У Тернополі планується ...

КОМЕНТАРІ