Як вибрати жіночі трусики?

Як вибрати жіночі трусики?

30.07.23 01:09 0 303

Щоб підібрати ідеальні трусики по фігурі, важливо знати форму своїх стегон, сідниць і ніг, а також нижньої частини спини. Всі ці деталі вплинуть на вибір нижньої білизни на Kleo.ua. Не варто залишати поза увагою і жіночу спідню білизну.

Іноді важко знайти ідеальну пару спідньої білизни. Ви хочете, щоб вони були сексуальними, зручними та стриманими? Або, можливо, ви шукаєте щось, що підкреслить ваш сміливий характер? Ви хочете носити гламурні трусики з відступом? Це бажання цілком можливо поєднувати з усіма морфологіями. Будь то:

  • низький або високий виріз;
  • бавовняні або мереживні шорти, 

ви знайдете те, що шукаєте. На будь-який розмір і на будь-який смак, щоб розкрити вашу жіночність.

Плоскі сідниці

Мати плоскі сідниці простіше, ніж ви думаєте! Як підкреслити плоскі сідниці за допомогою нижньої білизни?

Пограйте з моделями з об'ємом, використовуючи трусики різних форм і матеріалів.
Наприклад, пишне мереживо, такі деталі, як бант, квіти або оборки.
Стягуючі трусики також ідеально підходять для надання об'єму плоским сідницям і їх підкреслення. Проте для такого типу сідниць уникайте стрінгів або трусиків типу танга, які матимуть тенденцію згладжувати вашу попу.

Так багато варіантів, щоб допомогти вам знайти стиль, який підходить саме вам. Усі тіла різні, тому не існує єдиної "правильної" відповіді під час підготовки до нижньої білизни!

Об'ємні сідниці

Не соромтеся своїх вигинів! Шорти для хлопчиків так само красиві, як і класичні трусики. Дійсно, коротун має дар підкреслювати наш силует, одночасно забезпечуючи підтримку і комфорт в елегантній формі. Ви також можете вибрати ліплення спідньої білизни, щоб оживити ваші вигини і природний вигин сідниць.

Пухкі та м'язисті сідниці

Найприємніший стиль спідньої білизни для вашої попи з погляду форми й об'єму здебільшого залежить від форми вашої попи. Багато жінок люблять демонструвати свої переваги за допомогою мереживної спідньої білизни або стрінгів. Нижня білизна має відповідати розміру ваших сідниць і не повинна урізати ваші вигини. Таким чином, таньга ідеально підходять для сублімації ваших сідниць. Рішення для жінок із широкими стегнами - носити шорти із заниженою талією. Це простий спосіб ще більше схуднути.

Є багато варіантів, доступних для вас при виборі нижньої білизни. Обирайте той, який підходить саме вам з урахуванням типу вашого силуету, зросту та ваги, які максимально відповідають вашим морфологічним характеристикам!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 28)

КОМЕНТАРІ