Суші чи макі: які поради обрати?

Суші чи макі: які поради обрати?

31.07.23 17:04 2 210

Кулінарне відкриття дає змогу вам досліджувати смаки та продукти інших країн. Це також дає змогу вам розвивати свою загальну культуру та відкривати для себе інші способи приготування їжі. Японська кухня вже кілька років широко експортується в інші країни. Однією з найвідоміших і найулюбленіших страв японської кухні є Суші Київ. Крім суші, макі також є популярною японською стравою. Для першої дегустації у вас буде можливість вибрати одну з цих двох страв. Дізнайтеся тут кілька порад щодо вибору між суші та макі!

Визначити різницю між суші та макі

Першим кроком у виборі між суші та макі є визначення різниці між цими двома стравами. Тому важливо дізнатися про ці страви та знати, що являє собою кожна з них. Суші - це фірмова японська страва, яка здебільшого складається з рису з оцтом та інших продуктів, таких як овочі та морепродукти.

Для приготування суші використовується коричневий або білий рис. Ці сорти рису мають текстуру, яка надає неповторного смаку суші. Щоб спробувати хороші суші, рекомендується відправитися до фахівця з суші в місті Канни. У фахівця ви зможете скуштувати справжні суші в супроводі безлічі спецій, таких як васабі, соєвий соус і маринований імбир.

Що стосується макі, то це суші особливої форми. Адже суші можна уявити в декількох видах. Циліндрична форма суші називається макі. Макі зазвичай готують із кількох шарів риби (сирої або вареної), тертого рису та овочів. Усе викладено на норі, листі сушених водоростей циліндричної форми. Також можна загорнути начинку в огірковий, омлетний або соєвий лист.

Ґрунтуватися на основних критеріях вибору

Другий крок у виборі між макі та суші пов'язаний із різними критеріями вибору. Макі - це суші циліндричної форми, а це означає, що в ресторані, який спеціалізується на суші, також подають макі. Під час вибору доведеться враховувати свої бажання. Після цього ви маєте вибрати хороший ресторан.

Для цього потрібно враховувати досвід і талант кухаря. Дійсно, суші та макі - страви, що вимагають концентрації. Суші-ресторан, у якому працює досвідчений і талановитий кухар, зможе запропонувати якісні страви. Ще один елемент, який варто враховувати, - це репутація.

Суші: як обмежити калорії?

Основна проблема з продуктами, які ми вважаємо низькокалорійними, полягає в тому, що ми схильні їсти їх занадто багато... Зрештою, калорії накопичуються, і ми в кінцевому підсумку поглинаємо набагато більше, ніж очікувалося: незадовільно, коли ми хочемо схуднути. Не кажучи вже про те, що не всі суші однаково калорійні: до вашого відома, простий макі з огірком (оцтовий рис).

Тому, щоб не відставати, рекомендується не перевищувати 8-10 суші для основної страви (скоріше 3-5 для простої закуски), віддаючи перевагу низькокалорійним суші, наскільки це можливо.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 33)
Попередня новина: Як вибрати халат для жінки?
Наступна новина: Користь лавандових саше

КОМЕНТАРІ

аватар країна
DESTROY69 - 31.07.23

детальніше ласка

аватар країна
shakurrr - 31.07.23

хороший розповідь, все розкладено по полицях