В Українському домі відбулися урочистості з нагоди професійного свята працівників сфери торгівлі

В Українському домі відбулися урочистості з нагоди професійного свята працівників сфери торгівлі

01.08.23 08:21 0 315
Традиційно, в останню неділю липня, професійно свято відзначають працівники торгівлі, що представляють одну з найбільш поширених професій.

З нагоди професійного свята міський голова Сергій Надал привітав працівників сфери торгівлі під час урочистостей, які відбулися в Українському домі.

«З початку війни саме галузь торгівлі та громадського харчування стала однією з перших, що прийшла на допомогу армії, Національній гвардії, добровольчим формуванням. Ви привозили їжу на блокпости, у військові частини, купляли обладнання, техніку тощо, – зазначає Сергій Надал. – сфера торгівлі продовжує забезпечувати надійний тил, дає людям роботу, виплачує заробітну плату, сплачує податки до бюджету. І разом з тим проводить волонтерську діяльність. Дякуємо за вашу сумлінну працю, за те, що ви тримаєте на плаву українську економіку та працюєте на благо нашого міста».

Міський голова побажав представникам сфери торгівлі якомога швидшої перемоги, миру, успіхів у нових проєктах, надійних партнерів й вдячних покупців.

За сумлінну працю, високий професіоналізм у наданні якісних послуг, вагомий внесок у розвиток сфери торгівлі міста Тернополя та з нагоди професійного свята подяки, цінні подарунки та Нагородні знаки від міського голови отримали 36 представників сфери торгівлі Тернополя.

Більше фото з нагородження можна переглянути у розділі «Галерея».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Забив молотком,а тіло ...
Наступна новина: Доставлення вантажів по ...

КОМЕНТАРІ