Розумний будинок - ваш комфорт і нові можливості

Розумний будинок - ваш комфорт і нові можливості

03.08.23 01:44 1 268

Ще десять років тому ніхто і не чув про таке поняття, як «розумний будинок». Довгий час житло з технічно досконалими системами управління залишалося неймовірно дорогою примхою обраних. І лише в останнє десятиліття на ділі реалізуються і стають доступними концепції, які раніше нам були знайомі лише з фантастичних кінофільмів. Вибрати і замовити обладнання можна на сайті https://www.forter.com.ua. Багатий асортимент, вигідні ціни і реалізація найскладніших проектів під ключ. А ми розповімо вам в деталях про «розумному будинку» і його можливості.

Що може розумний будинок?

  • Дистанційно контролювати всі системи та обладнання будинку. Ви можете, перебуваючи далеко від дому, у відрядженні або відпустці, вимкнути опалення і знову включити його до моменту повернення додому. А ще, наприклад, провітрити кімнати і полити квіти.
  • Керувати системами безпеки. Інтелектуальна система безпеки не тільки захистить ваш будинок від несанкціонованого проникнення третіх осіб. Її чутливі датчики допоможуть виявити: витік газу, пожежа, потоп.
  • Керувати системами освітлення. За допомогою розумних ламп можна налаштувати різнорівневе освітлення, включення світла при русі або вході людини в приміщення, вимикання світла вночі. Можна регулювати яскравість світла, Зробити його холодніше або тепліше, підсвітити сходинки або робочу область на кухні, фасаду будинку. Закрити і відкрити штори або рольставні, в залежності від кількості сонячного світла або часу доби.
  • Управляти електроенергією. Розумні вимикачі і смарт-розетки відключаються і включаються дистанційно або автоматично.
  • Управляти приладами і побутовою технікою. Чайник або кавоварка включаються за часом або по команді, подають сигнал, що напій готовий, підтримують температуру. Аналогічно ви можете включити дистанційно пилосос або пральну машину, щоб до вашого повернення в будинку було чисто.

Вражені? Система "Розумний будинок" втілює всі футуристичні сюжети минулого в реальність. З такою технологією проживання в рази комфортніше і безпечніше. Більшість побутових і рутинних завдань система виконує в автоматичному режимі або по команді. Хочете зробити своє життя ще більш комфортним? Подаруйте собі "розумний будинок"! Тим більше, що сьогодні таке обладнання доступне всім, без винятку.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 31)
Попередня новина: Что происходит во время ...
Наступна новина: Знайте переваги щоденного ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
degerus - 03.08.23

У вас абстрактное мышление