У Рівненській області у Дубні судитимуть чоловіка за замах на умисне вбивство знайомого

У Рівненській області у Дубні судитимуть чоловіка за замах на умисне вбивство знайомого

04.08.23 09:09 0 146
Прокурорами Дубенської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт відносно жителя села Тараканів Дубенського району, якому інкримінують замах на умисне вбивство (ч. 2 ст.15 - ч. 1 ст.115 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 31 травня цього року двоє чоловіків відпочивали у компанії знайомих. Після спільного розпиття алкоголю між ними виник конфлікт і 38-річний обвинувачений вдарив кухонним ножем у груди потерпілого. Чоловіка у тяжкому стані госпіталізували в реанімаційне відділення, де діагностували проникаючу рану грудної клітки. Наразі його життю вже нічого не загрожує.

Обвинувачений нині перебуває під вартою. Свою вину визнає у повному обсязі. Чоловік раніше вже притягувався до відповідальності за майнові злочини.

Досудове розслідування проводили слідчі СВ Дубенського РВП ГУНП в Рівненській області. Обвинувальний акт скеровано до Дубенського міськрайонного суду.

Згідно з санкцією статті за такий злочин передбачене покарання –позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області у ...
Наступна новина: З 2 серпня призупинено ...

КОМЕНТАРІ