В Тернополі 21 ордер видано ВПО для поселення у житлові приміщення з Фонду житла для тимчасового проживання у с. Малашівці

В Тернополі 21 ордер видано ВПО для поселення у житлові приміщення з Фонду житла для тимчасового проживання у с. Малашівці

04.08.23 10:25 0 177
2 серпня на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради прийнято рішення про надання житлового приміщення із фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.

Прийнято рішення щодо поселення у житлові приміщення для тимчасового проживання ще шести внутрішньо переміщених осіб у модульні будинки у с. Малашівці.

Окрім того, рішенням виконкому знято з обліку ВПО, що потребують надання житла для тимчасового проживання, одну особу у зв’язку із неотриманням упродовж 30 календарних днів ордера на вселення у житлове приміщення та неповідомлення протягом цього ж терміну про поважні причини, що не дають їм можливості отримати ордер на вселення у житлове приміщення.

Загалом, видано 21 ордер внутрішньо переміщеним особам на поселення у модульні будиночки у с. Малашівці.

На у житлових приміщеннях модульних будинків у с. Малашівці залишилося одне ліжко-місце для поселення осіб ВПО.

До слова, на обліку ВПО, що потребують надання житлових приміщень для тимчасового проживання з фонду житла, перебуває 255 сімей (588 особи).

Право на поселення в житлові приміщення Фонду мають ВПО, які перебувають на обліку ВПО, що потребують надання житлових приміщень для тимчасового проживання при виконавчому комітеті міської ради.

Нагадаємо, подати документи для взяття на облік ВПО, що потребують надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання, можна у ЦНАПі, за адресою вул. Князя Василя Костянтина Острозького, 6. Перелік необхідних документів вказано в інформаційній картці.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі співчуття ...
Наступна новина: На Рівненщині викрили ...

КОМЕНТАРІ