В Тернополі міський голова Сергій Надал перевірив стан укриттів у школі №10 та дитсадку №26

В Тернополі міський голова Сергій Надал перевірив стан укриттів у школі №10 та дитсадку №26

04.08.23 11:29 0 184
У Тернополі і надалі триває інспекція стану укриттів, сховищ та захисних споруд у житловому фонді міста.

3 серпня міський голова Сергій Надал перевірив стан укриттів, які облаштовані у загальноосвітній школі №10 та дошкільному закладі №26.

«До інспектування стану укриттів у місті долучаються працівники служби надзвичайних ситуацій, які фахово оглядають і надають рекомендації щодо усунення недоліків. Оглянули укриття у школі №10 і цей об’єкт повністю готовий, – зазначає міський голова. – У садочку № 26 ще тривають активні ремонтні роботи. Окрім ремонту цього приміщення, у садочку також відновлюють укриття. Це дасть змогу у випадку небезпеки вмістити більше дітей. При виконанні ремонту враховують усі рекомендації працівників ДСНС: наявність вентиляції, санвузлів, запасного виходу. До 14 серпня роботи тут мають бути завершені та садок зможе розпочати свою роботу».

Міський голова додає, під час літніх канікул укриття у школах працюють для тернополян і гостей нашого міста цілодобово. Є відповідальна особа, яка під час сигналу повітряної тривоги відчиняє двері.

Нагадаємо, з 3 червня у Тернополі працює робоча група, яка перевіряє об’єкти фонду захисних споруд цивільного захисту Тернопільської міської територіальної громади.

Знайти усі захисні споруди, які є у місті, можна на інтерактивній карті або у додатку «е-Тернопіль» (посилання для iOS та для Android) , де інформація постійно оновлюється.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Тернополі повністю ...

КОМЕНТАРІ