Робіть добро

Робіть добро

04.08.23 01:04 0 361

Творити добро не складно, головне мати бажання, а способів допомогти сьогодні безліч. І зовсім не обов'язково йти по місту і шукати нужденних, досить зайти на сайт благодійного фонду і надати допомогу за можливостями. Тим більше, що подібні організації мають свої представництва в мережі Інтернет, де ви можете ознайомитися з їх пропозиціями і вибрати сферу, де ви хочете стати меценатом. Що потрібно знати при співпраці з Благодійним фондом і як не потрапити в руки шахраїв – розповімо далі в нашій статті.

Допомагай, але перевіряй

Звертаємо Вашу увагу, що поряд з чесними і добропорядними людьми, сьогодні діє не мало шахраїв, готових привласнити Ваші кошти і не передати їх за призначенням. Тому перед тим, як надати допомогу або зробити внесок в ту чи іншу організацію, виконайте наступні дії:

  • Перевірте справжність та документи благодійної організації, якій плануєте передати кошти
  • Зв'яжіться з представником або відвідайте офіс. Це дозволить переконатися і упевнитися в їх реальності
  • Прочитайте відгуки про роботу в мережі Інтернет, вони позвролят отримати багато корисної інформації
  • Вивчіть офіційний сайт Фонду, постарайтеся максимально дізнатися про пропоновані збори, акції та умови
  • Перевірте наявність представництв організації в соцмережах. Це стане ще одним показником, що підвищує градус довіри.

Пам'ятайте, що допомагати людям потрібно в будь-якому віці і при будь-якому соціальному становищі.

Добро повертається

Добро завжди повертається. Є такий закон Всесвіту" Закон збереження енергії " - якщо десь убуло, значить десь прибуде. Навіщо творити добро? Щоб жити повним життям, оточувати себе позитивною енергією, допомагати людям. А головне, отримувати добро у відповідь. Це зовсім не корисливе бажання, засноване на особистій вигоді. Це нормальна природа речей, закон буття, основа існування нашого світу.

Добрі справи дозволяють нам не просто відчувати себе добре і задоволено. Вони допомагають створити позитивну обстановку навколо нас. Здатні зміцнити взаємини, розвинути довіру і солідарність в суспільстві. Коли ми робимо щось добре, це може надихнути інших людей на подібні вчинки, що створює ланцюгову реакцію і поширює доброту далі. Зміцнення емоційного і морального благополуччя.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 22)

КОМЕНТАРІ