Закохайтесь знову з Дядею Жорою: Український шоумен представляє новий трек

Закохайтесь знову з Дядею Жорою: Український шоумен представляє новий трек "Лівий Берег" про закоханих

05.08.23 21:16 0 615

64ce1ccbe21d9.webp

Дядя Жора, відомий український шоумен та співак, радує своїх прихильників зворушливим літнім треком "Лівий берег". Ця мелодійна пісня створена, щоб запалити вогники кохання в серцях слухачів та створити особливий романтичний настрій.

"Лівий берег" - це не тільки прекрасна музика, а й поетичний виклад слів, який легко вплететься в душу кожного закоханого. Він розповідає про магію взаємин, про неповторні моменти, коли світ навколо стає яскравішим, а серце переповнене щастям.

"Моя мета - дарувати слухачам радість та емоції через музику. 'Лівий берег' - це спроба передати мою натхненну любов та розкрити свою душу," - розповідає Дядя Жора.

Трек «Лівий берег» на всіх цифрових платформах: https://orcd.co/livyy_bereh

Разом з треком, Дядя Жора презентує захопливий відеокліп, який перенесе глядачів у світ кохання та пригод на Лівому березі. Яскраві образи та захоплююча історія зачаровують з перших нот.
Дивись новий кліп Лівий берег на YouTube, коментуй, співай та відправ його своїй половинці!

Також, слід очікувати випуску ще декількох хітів та всеукраїнського благодійного туру від Дяді Жори, який продовжує розвивати музичну кар'єру та активно підтримує благодійні проекти.

64ce22a4c9193.webp

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 32)

КОМЕНТАРІ