У Тернопільській громаді продовжуються поточні ремонти дорожнього покриття та відновлення дворів,тротуарів

У Тернопільській громаді продовжуються поточні ремонти дорожнього покриття та відновлення дворів,тротуарів

06.08.23 08:14 0 258
На магістральних шляхах та вулицях Тернопільської громади продовжуються активні поточні ремонти дорожнього покриття та відновлення міжквартальних проїздів, прибудинкових територій та тротуарів.

4 серпня, заплановано влаштування основи тротуару, мощення фігурних елементів та влаштування додаткової дощоприймальної решітки на вул. Мирона Тарнавського.

У с. Іванківці, на вул. Зеленій, триває укріплення узбіччя щебенева-піщаною сумішшю. Ремонтується під’їзна дорога до сміттєзвалища твердих-побутових відходів біля с. Малашівці, де триває нарізання кюветів.

На вул. 15 Квітня підготовлюють ремонтні карти (фреза велика), влаштовують корито дороги та основи з щебенево-піщаної суміші.

Триває впорядкування території на вул. Клима Савури, 5, де проводиться ремонт тротуару.

Роботи з реконструкції інженерних мереж та ліквідації їх аварійності тривають на вул. Михайла Грушевського. Тут наразі влаштовують траншею та прокладають труби дощової й побутової каналізації.

Відновлення проїзної та пішохідної частин покриття триває на восьми прибудинкових територіях та міжквартальних проїздах за адресами: вул. Київська, 18; просп. Степана Бандери, 20; бульв. Данила Галицького (в межах буд. №1; в межах буд. №5; в межах буд. №1-№3; в межах буд. №92 на просп. Степана Бандери); вул. Євгена Коновальця, 14-16; вул. Михайла Драгоманова, 1; вул. Тараса Протасевича, 4 (І під’їзд); вул. Чернівецька, 60; вул. Михайла Драгоманова, 4.

Нещодавно підрядники завершили відновлення дворів за адресами: просп. Степана Бандери, 72; вул. Євгена Коновальця, 18; просп. Злуки, 21; вул. М Кривоноса – вул. Петриківська; вул. Лесі Українки, 8; вул. Лесі Українки, 31; бульв. Симона Петлюри, 3,5; вул. Олександра Довженка, 1; вул. Чернівецька, 62; вул. Чернівецькій, 44-А, 58.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ