В Тернополі для дітей військовослужбовців та дітей загиблих Героїв провели екскурсію та майстер-клас у Школі народних ремесл

В Тернополі для дітей військовослужбовців та дітей загиблих Героїв провели екскурсію та майстер-клас у Школі народних ремесл

10.08.23 08:48 0 277
З метою надання соціальної допомоги нашим захисникам у Тернопільській громаді триває реалізація програм підтримки родин та дітей Героїв.

В рамках реалізації програми цими днями для дітей військовослужбовців та дітей загиблих Героїв провели екскурсію та майстер-клас у Школі народних ремесел.

«Маємо честь долучитись до програми «Діти Героїв Тернопільської громади» та роботи з дітьми наших захисників й прикрасити їхнє дозвілля. Для юних учасників ми приготували майстер-клас з текстильних виробів в осінній тематиці. Зокрема, вчились виготовляти мініпано», – розповідає керівник гуртка художньої обробки шкіри школи народних ремесл Лариса Джигун. – Ми дуже раді долучитись до реалізації цієї програми. Розказуємо про ремесла та гуртки, які є у нашій школі. Сподіваємось дітям сподобається і вони стануть нашими учнями».

У школі є різноманітні гуртки для дітей за таким напрямами: декоративний розпис та малярство, текстильний сувенір, художня обробка шкіри, плетіння з природних матеріалів, кераміка, дивосвіт, гончарство, ткацтво, бісероплетіння, писанкарство, різьблення на деревині.

У закладі кожна дитина має можливість з користю провести вільний час, знайти нових друзів, визначитися з хобі, творчо втілювати свої дитячі мрії та бажання у дереві, глині, папері, бусинках та соломці.

Нагадаємо, також у рамках реалізації програм діти Героїв Тернопільської громади можуть безкоштовно навчатись у мистецьких та спортивних школах міста, відвідувати тематичні екскурсії містом та в музеях, поїздки та зустрічі, походи в кіно та театр.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному засудили ...
Наступна новина: У Рівненській області суд ...

КОМЕНТАРІ