Тернопіль: затверджено порядок надання транспортної соціальної послуги «Соціальне таксі»

Тернопіль: затверджено порядок надання транспортної соціальної послуги «Соціальне таксі»

10.08.23 09:51 0 193
9 серпня на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради затверджено Положення про надання транспортної соціальної послуги «Соціальне таксі», яка надається Тернопільським міським територіальним центром соціального обслуговування населення. Рішення прийнято з метою вільного пересування людей з обмеженими можливостями в межах Тернопільської громади.

Транспортна соціальна послуга «Соціальне таксі» надається маломобільним групам населення задля подолання бар’єрів для вільного пересування людей з обмеженими можливостями, а саме перевезення дітей та осіб з інвалідністю, осіб з тимчасовим порушенням здоров’я, громадян похилого віку. які пересуваються на візках, за допомогою милиць, палиць, ходунків до медичних закладів, установ соціальної сфери, інших об’єктів інфраструктури територіальної громади, а також для участі в культурно-масових заходах та громадській діяльності.

Замовлення приймаються за три дні до виїзду (в екстрених випадках – не менше, ніж за 1 годину до виїзду) у спосіб:

* письмова форма (в приміщенні Територіального центру);

* телефоном за номером 0352235668, 0674611075;

* через електронну пошту: ternopil.tercenter@gmail.com (обов’язково потрібно вказати контактний номер телефону для зворотного зв’язку).

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ