На фасаді школи №6 у Тернополі з’явився мурал,присвячений співаку Назарію Яремчуку

На фасаді школи №6 у Тернополі з’явився мурал,присвячений співаку Назарію Яремчуку

10.08.23 11:10 0 290
У Тернополі на фасаді закладу ТНВК «Школа-ліцей №6 ім. Назарія Яремчука» з’явився мурал, який присвячений українському естрадному співаку, народному артисту Української республіки та Герою України Назарію Яремчуку. Цей проєкт реалізовано у рамках «Шкільного громадського бюджету 2022».

Вартість проєкту становить 40 000 грн. За ці кошти провели роботи з виконання муралу «Назарій Яремчук». Зокрема, на фронтальній стіні споруди школи-ліцею над рекламним написом створено портрет Назарія Яремчука (мурал), розміром 3х4 метри. Зображення виконано в кольорі.

Ініціатива створення муралу надійшла від учнівського самоврядування освітнього закладу. Як зазначає одна з авторів проєкту, учениця школи та учнівський директор Ельміра Молоканова, мета проєкту полягала в уславленні великого сина українського народу Назарія Яремчука, творчість якого є зразком любові й поваги до рідної мови й пісні.

Заклади освіти продовжують реалізовувати проєкти учнів «Шкільного громадського бюджету 2022», які за результатами голосування здобули перемогу.

Ознайомитися із проєктами, які вже реалізували в закладах освіти Тернопільської громади можна тут.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Цього тижня у ...
Наступна новина: Для юних тернополян ...

КОМЕНТАРІ