У Рівненській області суд відправив під варту патрульного,який збив жінку і втік з місця ДТП

У Рівненській області суд відправив під варту патрульного,який збив жінку і втік з місця ДТП

10.08.23 09:18 0 191
За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури патрульному поліцейському повідомлено про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої (ч. 2 ст. 286 КК України).

ДТП сталася у селі Моквин на Березнівщині 5 серпня пізно ввечері. За даними слідства, 23-річний патрульний одного з відділень поліції, який перебував поза службою і рухався приватним автомобілем Renault Megane, не дотримався безпечної дистанції та збив 64-річну місцеву жительку, яка йшла в попутному напрямку. Жінка отримала тілесні ушкодження, від яких померла на місці події. А водій, тим часом, зник з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Правоохоронці оперативно розшукали транспортний засіб і затримали водія. 7 серпня йому повідомлено про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави.

Зі слідством чоловік не співпрацює і показів ніяких не дає.

Досудове розслідування проводили слідчі третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Рівне) ТУ ДБР, розташованого у місті Хмельницькому.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі демонтують ...
Наступна новина: Тернопіль: в рамках ...

КОМЕНТАРІ