На кількох вулицях Тернополя тривають роботи з поточного ремонту дорожнього полотна

На кількох вулицях Тернополя тривають роботи з поточного ремонту дорожнього полотна

12.08.23 10:09 0 299
Погодні умови дозволяють проводити активні поточні ремонти дорожнього покриття та відновлювати об’єкти шляхо-мостового господарства у Тернопільській громаді.

Так, 11 серпня роботи продовжаться на вул. Мирона Тарнавського, де проводиться мощення тротуарів фігурною плиткою. На вул. 15 Квітня в рамках поточного ремонту фрезеруватимуть старе покриття (фреза велика) з влаштуванням нового шару асфальтобетону.

Пониження бордюрів проводиться на тротуарі на вул. Леся Курбаса, де уже влаштовують фігурні елементи мощення з тактильною плиткою.

З метою проведення робіт з реконструкції інженерних мереж та ліквідації їх аварійності тривають роботи на ділянці на вул. Михайла Грушевського. Підрядники працюють тут над влаштуванням траншеї та прокладання труб дощової та побутової каналізації.

Ремонтують й прибудинкові території та міжквартальні проїзди за адресами: вул. Київська, 18; просп. Степана Бандери, 20; бульв. Данила Галицького (в межах буд. №1; в межах буд. №5; в межах буд. №1-№3; в межах буд. №92 на просп. Степана Бандери); вул. Євгена Коновальця, 14-16; вул. Михайла Драгоманова, 1; вул. Тараса Протасевича, 4 (І під’їзд); вул. Чернівецька, 60; вул. Михайла Драгоманова, 4.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль: запрошуємо 11 ...
Наступна новина: Від початку війни міська ...

КОМЕНТАРІ