В Тернополі міський голова Сергій Надал перевірив стан укриттів у будинку на бульв. Дмитра Вишнівецького,4 та у школах №28 та №29

В Тернополі міський голова Сергій Надал перевірив стан укриттів у будинку на бульв. Дмитра Вишнівецького,4 та у школах №28 та №29

12.08.23 08:48 0 230
У Тернополі продовжують інспектувати стан укриттів, сховищ та захисних споруд у житловому фонді та комунальних закладах нашого міста.

Цими днями міський голова Сергій Надал спільно з працівниками ДСНС перевірив стан укриттів, які облаштовані житловому будинку на бульв. Дмитра Вишнівецького, 4 та у тернопільських загальноосвітніх школах № 28 та №29.

«Укриття, які знаходяться у комунальних закладах, зокрема, у школах № 28 та №29, перебувають у належному стані. Під час літнього періоду у цих освітніх закладах тривають ще додаткові ремонтні роботи, щоб збільшити кількість школярів, які зможуть перебувати там, – зазначає Сергій Надал. – В найпростішому укритті, що на бульв. Дмитра Вишнівецького, 4 також дотримано усіх відповідних вимог. Підвальне приміщення є чистим, працює освітлення, є мінімальний набір шанцевих інструментів, аптечка тощо».

Міський голова додає, під час літніх канікул у випадку повітряної небезпеки мешканці прилеглих будинків можуть цілодобово скористатись укриттями у школах.

Нагадаємо, нещодавно міський голова Сергій Надал перевірив стан укриттів у школі №10 та дитсадку №26.

Знайти усі захисні споруди, які є у місті, можна на інтерактивній карті або у додатку «е-Тернопіль» (для iOS та для Android), де інформація постійно оновлюється.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На виїзді з Рівненщини ...
Наступна новина: Обстріл нафтобази на ...

КОМЕНТАРІ