Міський голова Сергій Надал привітав тернопільську молодь з нагоди Міжнародного дня молоді

Міський голова Сергій Надал привітав тернопільську молодь з нагоди Міжнародного дня молоді

15.08.23 13:04 0 292
12 серпня у Тернополі відбулися заходи присвячені Міжнародному дню молоді. Міський голова Сергій Надал з нагоди свята нагородив активну тернопільську молодь.

Під час урочистостей понад 70 представників учнівських, студентських парламентів, молодіжних громадських організацій, благодійних фондів нагородили подяками, цінними подарунками, відзнаками міського голови.

«Наша молодь щодня виборює майбутнє для української нації, впливає на політику, економіку, культуру. Дитинство і молодість для більшості з вас збіглися з початком боротьби України з нашим ворогом у 2014 році і триває дотепер. українська молодь є прикладом для всіх. Ви – наша гордість. Як і в 2014, так і тепер ви вкотре робите свій вибір, бо хочете жити, навчатися, працювати, створювати сім’ї в єдиній незалежній вільній європейській державі, - відзначає Сергій Надал. - Слова вдячності висловлюємо нашим військовим, які стоять на захисті Батьківщини. Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героїв, хто віддав своє життя за українську незалежність. Вони назавжди в наших серцях, їхні імена закарбовані у назвах вулиць, площ, а їхні вчинки в історії, на якій будуть виховуватися прийдешні покоління».

Також молоді активісти поспілкувалися з міським головою у форматі вільний простір «Без краваток». Ця ініціатива започаткована Молодіжною міською радою Тернополя.

На Єлисейських полях у вечірній час відбувся кінопоказ просто неба «ВідпочивайТЕ» українського фільму «Атлантида» 2019 року. Режисер – Валентин Васянович. У фільмі ролі зіграли непрофесійні актори — ветерани АТО, волонтери, солдати ЗСУ.

Фото з нагородження можна переглянути у розділі «Галерея».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області у ...
Наступна новина: Тернопіль продовжує ...

КОМЕНТАРІ