До 10 років ув’язнення загрожує рівнянці за повторний збут психотропних речовин

До 10 років ув’язнення загрожує рівнянці за повторний збут психотропних речовин

15.08.23 12:03 0 209
Рівненською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно рівнянки, яка збувала психотропні речовини на території міста (ч. 2 ст. 307 КК України).

Так, будучи засудженою в травні поточного року за незаконне зберігання метамфетаміну у великих розмірах, 29-річна жінка не припинила свою протиправну діяльність, а продовжила вчиняти злочину у сфері незаконного обігу наркотиків.

В ході досудового розслідування в обвинуваченої проведено 2 оперативні закупки, в ході яких вона продала психотропну речовину «метамфетамін».

Крім того, під час обшуку в обвинуваченої виявлено та вилучено ще близько 20 доз метамфетаміну, що є великим розміром.

Під час досудового розслідування слідчим суддею задоволено клопотання прокурора про обрання підозрюваній запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з визначенням застави.

Досудове розслідування проводили слідчі Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області.

Максимальне покарання за вчинення зазначених злочинів – позбавлення волі строком від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Инспекции по морским и ...

КОМЕНТАРІ