Що таке пакети саше та де їх використовують

Що таке пакети саше та де їх використовують

15.08.23 20:11 10 357

У магазинах з різними категоріями товарів, кав'ярнях, пекарнях, кондитерських часто можна зустріти невеликі пакети саше, виготовлені з якісного та щільного крафтового паперу. Це екологічний та безпечний для навколишнього середовища матеріал, який відрізняється високою міцністю та привабливим зовнішнім виглядом.

Деякі види виробів навіть оброблюються спеціальними розчинами, завдяки чому стають стійкими до жиру, що помітно розширює сферу їхнього застосування. Для чого потрібно купити паперові пакети саше, якими характеристиками та перевагами відрізняється даний тип пакування? Про це ми далі поговоримо.

Особливості та переваги пакетів саше

Перш за все варто розібратися, що таке крафтові пакети саше? Це доволі компактний тип пакування, у якому немає ручок та плоского дна. Вони виглядають наче конвертики, які захищають товар від впливу зовнішніх чинників. Таке пакування часто використовують магазини косметики, аптеки, заклади громадського харчування. У ресторанах пакети саше також використовуються для сервірування столу – у них подаються столові прибори.

Серед основних переваг таких виробів:

  1. Екологічність. Пакети виготовляються з паперу, підлягають подальшій переробці.
  2. Дотримання усіх вимог щодо зберігання товарів. Вироби забезпечують циркуляцію повітря, що дозволяє зберігати у них випічку, сипучі продукти, різноманітні готові страви тощо.
  3. Привабливий зовнішній вигляд.
  4. Широкий асортимент. Пакування відрізняється між собою за габаритами, дизайном, форматом тощо.

Як обрати пакети саше

Завдяки великій кількості переваг пакети саше сьогодні активно використовують у різних сферах. Ними послуговуються як у ресторанах, так і у закладах фаст-фуду, а також у супермаркетах/сервісах доставки/кондитерських/пекарнях тощо.

Тут головне ретельно підійти до вибору пакування. Адже воно представлене сьогодні у широкому асортименті. Звертайте увагу на такі важливі критерії:

  1. Розмір пакетів. Вони відрізняються між собою за довжиною і шириною. Це можуть бути як невеликі вироби до 10 см, так і видовжені пакети саше довжиною до 60 см. Також пакування відрізняється між собою за формою, може бути у тому числі квадратним. Вибір розмірів обґрунтовується тим, що саме планується зберігати у пакетах.
  2. Наявність перфорованого віконечка. Невелика поліетиленова вставка з перфорацією дозволяє зручно зберігати у пакетах деякі сипучі продукти, у тому числі чай, сухофрукти, цукерки, горіхи тощо. Так забезпечується оптимальна циркуляція повітря, що запобігає псуванню продуктів.
  3. Колір та дизайн. Пакети саше зазвичай виготовляються у базових нейтральних кольорах: класичний крафтовий, білий або чорний. Зробити їх більш оригінальними можна завдяки нанесенню логотипу або назви вашого бренду чи цікавих візерунків, написів тощо.

Ви самі обираєте, які саме пакети саше замовити. Головне знайти компанію, яка пропонує дійсно якісні вироби та гарантує індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 27)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
arsenynn - 16.08.23

Дякую за статтю виявилася дуже корисною.

аватар країна
Myrastr - 16.08.23

А можно узнать, у вас дизайн сайта шаблонный? Тоже себе такой хочу…

аватар країна
dva4yu - 16.08.23

Готовий дискутувати по темі?

аватар країна
Goodman420 - 15.08.23

ну, нічо так ... в загальному.

аватар країна
Petrma - 15.08.23

відмінна інфа

аватар країна
CzarOfRap - 15.08.23

З уводольствіем потиснув би автору руку, його сайт - диво.

аватар країна
Georgeorwell1984 - 15.08.23

соглашусь с автором

аватар країна
Gossamer - 15.08.23

Привет! Предлагаю обмен постовыми с вашим блогом.

аватар країна
UberDealer - 15.08.23

вирішив допомогти і Разшарив статтю в соц. мережах

аватар країна
Pintamisli - 15.08.23

Портал просто супер!