Який різновид лінолеуму обрати для дому та офісу?

Який різновид лінолеуму обрати для дому та офісу?

17.08.23 12:58 1 534

Простота догляду, великий вибір дизайнів та кольорів, легкість укладання – все це стосується лінолеуму. Це підлогове покриття вважається найстарішим, адже виробляється ще з середини минулого століття. Тоді перші зразки лінолеуму складалися виключно з натуральних компонентів. З часом лінолеум почали створювати з синтетичних матеріалів — ПВХ, скловолокна, пластифікаторів. Який саме лінолеум обрати для домашнього затишку та офісних приміщень з підвищеними навантаженнями?

Побутовий лінолеум — міцність та оригінальність дизайну

В сучасному та класичному інтер'єрі матиме гарний вигляд лінолеум Beauflor Plaza, представлений в теплому та холодному відтінках. Лінолеум буде чудовим вибором для користувачів, котрі хочуть отримати якісне покриття, при цьому заощадити кошти.

Лінолеум виготовлено на основі зі спіненого ПВХ, має загальну товщину 2.8 мм, з них 0.2 мм зайнято покриттям із поліуретанового лаку.

Захисний шар виконує важливі функції:

  • захист покриття від стирання;
  • підвищена міцність матеріалу;
  • захист від вологи та ультрафіолету.

Основа зі спіненого ПВХ забезпечує стійкість та витривалість при сильних навантаженнях, пом'якшує, амортизує покриття під час ходьби.

Компанія Tarkett пропонує лінолеум Evolution Live, котрий відрізняється стильним дизайном, котрий імітує благородний паркет. Лінолеум виготовлено також на основі зі спіненого ПВХ, котрий гарно амортизує всі навантаження, забезпечує стійкість розміру під час всього терміну експлуатації.

Найбільшою відмінністю цієї колекції є жива структура — це тиснення на верхньому шарі, котре надає покриттю максимальної схожості з деревиною.

В структуру лінолеуму додано ґратки оксиду алюмінію, котрий додатково захищає від проникнення бруду, подовжує термін експлуатації до 15 років.

Лінолеум підвищеної стійкості

Для укладання в коридорах, офісах можна обрати напівкомерційний лінолеум Lentex Orion. Це покриття поєднує високі показники стійкості до зношування, доступну ціну.

Особливою відмінністю лінолеуму є чипсовий дизайн, котрий чудово підходить до сучасних інтер'єрів.

Основа зі спіненого ПВХ гарантує стійкість до сильних навантажень, стабільність розмірів навіть при сильному тиску. Додатковий шар PU-лаку додатково захищає від вологи та проникнення бруду, а також полегшує прибирання.

Серед інших відмінностей варто відзначити:

  • посилений 0,5-міліметровий шар захищає від подряпин, вм'ятин від важких меблів, роликів;
  • просте та легке вологе прибирання;
  • стійкість до вицвітання під впливом ультрафіолетових променів;
  • необмежені можливості зі створення оригінальних дизайнів.

Grabo Top Extra — напівкомерційний лінолеум, створений на основі спіненого ПВХ. Поєднання стійкої основи та міцного захисного шару 0,55 міліметра дозволяє укладати покриття в приміщеннях з підвищеним навантаженням на підлогу.

Обрати оптимальний тип лінолеуму для житлових та комерційних приміщень вам допоможуть консультанти «ПолMall».

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 31)
Попередня новина: Як вибрати надгробок?
Наступна новина: Що таке циркуляційний насос ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Duhastovna - 17.08.23

Дякую за цікавий матеріал!