Світлодіодні екрани та біжучі рядки

Світлодіодні екрани та біжучі рядки

20.08.23 12:14 0 341

У наш час високих інновацій світлові короби і вивіски втратили свою актуальність, та й не так вони ефективні, як світлодіодне табло з біжучими рядками.   Чому так? По-перше, це дуже непрактично, так як вони можуть швидко втрачати свій первісний вигляд, зношуватися і приходити в непридатність. По-друге, всю барвистість і красу неонових вивісок, безумовно, можна оцінити лише в нічний період. Говорячи про світлодіодних табло, то вони виглядають красиво і презентабельно як вдень, так і вночі. Ознайомитися з прикладами і замовити вивіску можна на сайті https://www.star-led.com.ua/. А про переваги і сферах застосування ми розповімо більш детально.

Переваги світлової продукції

  • Довгий термін експлуатації і економічність. Світлодіоди споживають мало енергії, але при цьому відрізняються яскравістю, що і робить табло настільки привабливим носієм в очах рекламодавців. Гарантія подібних екранів близько 10 років, працюючи в цілодобовому режимі. При цьому такі табло споживають в 3 рази менше енергії, ніж, наприклад, енергозберігаючі лампи.
  • Прекрасна видимість. Подібні екрани добре видно як вдень, так і ввечері, і помітні з великих відстаней. Якщо ви правильно розмістите табло, перехожі будуть бачити рекламну інформацію в радіусі найближчих ста метрів. Більш того, ви зможете регулювати яскравість світлодіодів в залежності від часу доби.
  • Можливість розмістити велику кількість інформації на невеликій площі. Встановивши світлодіодне табло, вам більше не доведеться думати про виготовлення нових рекламних банерів, рекламних щитів і т.д. подібні екрани дозволяють розміщувати чимало тексту і нескладні графічні елементи.
  • Автономність. Світлодіодні табло не вимагають регулювання, втручання і обслуговування. За включення і відключення біжучого рядка відповідає спеціальний таймер, який також здатний змінювати яскравість світлодіодів. Рекламодавцю при цьому необхідно лише ввести текст рекламного повідомлення.
  • Можливість виведення корисної, універсальної інформації. На своєму екрані ви можете розміщувати не тільки рекламний текст, а й повідомляти людям час, температуру, дату.

Де використовують світлодіодні екрани і біжучі рядки?

Останнім часом все більше кафе, клубів та інших закладів для відпочинку та розваг впроваджують Світлодіодні рядки в дизайн своїх інтер'єрів. Вони використовуються там для інформування про спеціальні пропозиції та надання інших важливих для клієнтів даних. Однак частіше ми зустрічаємося з зовнішніми біжать рядками. Вони закріплюються на фасадах та інших конструкціях. Такі табло можуть бути розміщені самі по собі або в якості доповнення для іншого рекламного виробу або об'єкта.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 21)
Попередня новина: Де знайти запчастини для ...
Наступна новина: У вівторок,22 серпня до ...

КОМЕНТАРІ