У Тернополі продовжуються поточні ремонти прибудинкових територій та доріг

У Тернополі продовжуються поточні ремонти прибудинкових територій та доріг

22.08.23 08:04 0 175
Підрядні організації продовжують виконувати роботи з ремонту дворів, міжквартальних проїздів та дорожнього покриття проїзних вулиць.

21 серпня, роботи продовжаться на вулиці Мирона Тарнавського, де проводиться влаштування корита та основи під бордюри. На ділянці вул. Степана Бандери перемощуватимуть тактильну плитку.

Ремонтується під’їзна дорога до сміттєзвалища твердих побутових відходів біля с. Малашівці Тернопільської громади. Тут підрядники проводять регенерацію конструктивних шарів.

Влаштування корита тротуару пішохідної доріжки триває на просп. Злуки, що поруч з Свято-Троїцьким Духовним Центром Данила Галицького ПЦУ.

Окрім того, продовжується відновлення прибудинкових територій та міжквартальних проїздів за адресами:

* вул. Київська, 18 – проводиться влаштування асфальтобетонного покриття;

* двір та міжквартальний проїзд на бульв. Данила Галицького (в межах буд. №1; в межах буд. №5; в межах буд. №1-№3; в межах буд. №92 на просп. Степана Бандери) – влаштовують фігурні елементи мощення тротуарів та екопарковки;

* вул. Євгена Коновальця, 14-16 – мощення тротуару плиткою;

* вул. Іванни Блажкевич, 7 – влаштування корита екопарковки.

Реконструкція інженерних мереж виконується на вул. Михайла Грушевського, де працюють над влаштуванням траншеї та прокладання труб дощової й побутової каналізації, проводять фрезерування асфальтобетонного покриття.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Майстерність укладання ...
Наступна новина: В Тернополі ...

КОМЕНТАРІ