Які дублянки в моді в цьому сезоні?

Які дублянки в моді в цьому сезоні?

25.08.23 12:12 0 423

Верхній жіночий одяг в нових колекціях представлена найрізноманітнішими ідеями, серед яких особливим шармом володіють дублянки. Сучасні моделі стали більш витонченими, стильними, оригінальними і неординарними. Не за горами осінній розпродаж 2023, поспішайте купити дублянки максимально вигідно! З одного боку - це один з кращих варіантів верхнього одягу з холодну погоду, що забезпечує тепло і комфорт. З іншого боку, модні моделі дублянок сезону 2023 дозволяють створювати нестандартні образи і виглядають дуже ефектно.

Вибираємо дублянку на зиму

  • Дублянки з натуральної шкіри - прекрасна альтернатива пуховику або пальто. Модель з натуральної шкіри відмінно проходить випробування холодом. Вона зберігає тепло і не тріскається на морозі. Підходить любителькам всього натурального і довговічного, прослужить вірою і правдою не один сезон. Моделі дублянок з натуральної шкіри можуть бути як глянцеві, так і матові. Яку саме вибрати-вирішувати вам.
  • Дублянки з капюшоном підійде тим модницям, які не люблять головні убори і використовують капюшон, щоб захиститися від холодного вітру. Дублянка з капюшоном ідеальна для повсякденних образів в стилі кежуал або спорт. Тому сміливо поєднуйте такі такі моделі з джоггерами і кросівками.
  • Короткі дублянки-відмінно підходять для дуже динамічних дівчат, що обожнюють рух, особливо для тих, хто за кермом. Це нестандартна модель, яка не сковує рухи. Тому не бійтеся експериментів! Поєднується укорочена дублянка абсолютно з усім. Дуже добре виглядає як з джинсами і брюками, так зі спідницями і сукнями в образах з грубими черевиками, підборами і навіть кросівками.
  • Довгі дублянки є найбільш дорогими варіантами серед актуальних моделей верхнього одягу. Вони особливо популярні в 2023 році, так як довжина максі — безумовний тренд цього року. Така дублянка буде ідеальним завершенням як вечірнього образу, так і повсякденного аутфіта.

Про правила догляду

Перш за все, з чого починається догляд за дубленими виробами - з щітки, але не простий, а каучукової - Ця щітка прекрасно справляється з різного виду забрудненнями і при цьому не пошкоджує покриття у вироби. Пам'ятайте, що починати носити дублянку потрібно тільки після того, як температура повітря опуститися до мінус 10 градусів. А якщо за прогнозом погоди передбачається мокрий сніг, то тоді місце для вашої дублянки - в шафі, на круглих плічках. Категорична заборона на духи, не можна бризкати на дублянки і шуби будь-які види духів або туалетної води.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 25)
Наступна новина: У пральній машині немає ...

КОМЕНТАРІ