Стоматологічні витратні матеріали — бахіли для медперсоналу та пацієнтів

Стоматологічні витратні матеріали — бахіли для медперсоналу та пацієнтів

25.08.23 12:28 10 309

Першорядним завданням медичної індустрії та охорони здоров'я загалом є захист здоров'я медичних працівників та відвідувачів. У стоматологічному кабінеті дуже важливо дотримуватися всіх санітарно-гігієнічних норм для мінімізації поширення забруднень. Адже такий фактор дуже важливий для нормального функціонування установи. Запобігти потраплянню вуличного пилу та бруду допоможуть одноразові медичні бахіли, які щільно закривають підошву та верх взуття співробітників та пацієнтів центрів стоматології. У цій статті спробуємо з'ясувати всі переваги таких засобів індивідуального захисту, які не є обов'язковими, але їх використання допоможе зберегти чистоту та гігієну в приміщенні.

Зменшення забруднень 

Знаходячись у стоматолога пацієнт ризикує забруднити взуття кров'ю та іншими біологічними чи фармакологічними рідинами. Попри віддаленість взуття відвідувача, лікаря або асистента від ротової порожнини в процесі виконання лікувальних маніпуляцій можуть відбутися будь-які інциденти. Ще одним плюсом одягання бахіл стає те, що співробітникам клініки немає потреби змінювати вуличне взуття на інше. Також бахіли позбавляють молодший персонал від частого прибирання та дезінфекції кімнат.

Бахіли одноразові 1,6 г/шт Фіолетові (100 шт = 50 пар/упак) - фото 1 - id-p1842906267

Зручність та комфорт

Приходячи до стоматологічного кабінету пацієнт приносить на взутті вуличний пил і бруд, які переносяться на підошві та поверхні. Оскільки в медичних центрах має бути дуже чисто, то обслуговуючому  персоналу, доводиться частіше мити підлогу та обробляти її дезінфекторами. У цьому випадку бахіли стають вигідним рішенням, яке мінімізує забруднення підлоги і робочих поверхонь та знизить витрати на їхнє усунення.

Переваги та цінність бахіл

Багато стоматологічних клінік ігнорують носіння бахіл, але наведемо кілька прикладів, чому одягання ЗІЗ варто ввести за правило. Одноразові вироби, що одягаються на взуття:

  1. Діють в якості захисного бар'єра від перенесення бруду та поширення хвороботворних мікроорганізмів. Вони гальмують розповсюдження різноманітних забруднень, мікробів і пилу, що є на взутті.
  2. Підвищують продуктивність. Носіння таких “чохлів” скорочує частоту прибирання приміщень медперсоналом, позбавляє від випадкового пошкодження чи забруднення взуття під час стоматологічних процедур та економить час на зняття й одягання змінного взуття.

Підбиваючи підсумки можна сказати, що в носінні бахіл у стоматологічних установах існує багато позитивних моментів. Головною перевагою стає факт, що крісло стоматолога не забрудниться брудним взуттям пацієнта, а взуття лікаря - біологічними рідинами. Для відвідувача стане плюсом те, що його взуття також залишатися чистими у разі випадкового потрапляння на них будь-якої речовини.

Джерело: womansdream.cx.ua

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 28)
Попередня новина: У пральній машині немає ...
Наступна новина: Мафия: правила игры и ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Yurets999 - 25.08.23

Все чітко і по справі. Добре написано, дякую.

аватар країна
hoaru - 25.08.23

Досить цікава і пізнавальна тема

аватар країна
tactical_person - 25.08.23

Спасибо, статья очень помогла.

аватар країна
moneymoves - 25.08.23

И правда креатив…супер!

аватар країна
Kir_il - 25.08.23

Коротше, справа до ночі. Після статті реально розморило ... Пішов спати.

аватар країна
GrayLargo - 25.08.23

новина послав по інету.

аватар країна
stfu2 - 25.08.23

Мені сподобалося!

аватар країна
Exx1t - 25.08.23

відмінно викладаєте

аватар країна
Alexrichgg - 25.08.23

Это уже далеко не новость, я об этом пару месяцев назад читал.

аватар країна
M_V_RuSKa - 25.08.23

После прочтения даже мне тема стала интересна.