Скинали-практично і неймовірно красиво!

Скинали-практично і неймовірно красиво!

26.08.23 15:38 3 232

Приміщення, в якому розташовується кухня, є найбільш відвідуваним місцем будинку або квартири. Воно відрізняється своєю багатофункціональністю. Тому, при проведенні ремонту, слід ретельно продумати варіанти відповідного дизайну і обробки. Особливо пильну увагу слід приділити оформленню робочої зони, де відбувається приготування їжі. Одним з актуальних рішень для неї є використання скіналі. Подивитися варіанти і замовити скляний фартух на кухню можна на сайті donskinali.com.ua. А про переваги скинали і трендах сучасного інтер'єру ми поговоримо далі в статті.

Переваги скляних фартухів

  • Жаростійкість. Скло набагато стійкіше до високих температур, ніж дерево або пластик. Воно не оплавиться і не змінить свій зовнішній вигляд, навіть якщо встановити таку панель біля газової плити з відкритим вогнем. При цьому скло – набагато пожежобезпечніше тієї ж деревини і тим більше пластмаси.
  • Вологостійкість. Крім стійкості до високих температур, скло також прекрасно проявляє себе при постійному контакті з водою. Не дарма найкращим варіантом для стін душової кабінки виступає саме цей матеріал.
  • Дизайн. Сучасна промисловість дозволяє вибирати необхідний дизайн з величезного різноманіття різних кольорів, розмірів і малюнків. У тому випадку, якщо замовник не хоче обмежуватися вибором готового виробу, виробник завжди зможе підготувати скіналі за індивідуальним дизайном покупця. Це дозволяє підібрати підходящий варіант абсолютно для будь-якого стилю інтер'єру, навіть якщо він абсолютно екстраординарний.
  • Термін служби. Якісні скіналі мають просто величезний запас міцності. Термін їх служби може досягати 70-80 років, при цьому їх зовнішній вигляд буде змінюватися зовсім незначно. Швидше господарі квартири захочуть оновити ремонт через естетичних міркувань, ніж за необхідності. Адже простота конструкції не дозволить випадково пошкодити або зіпсувати фартух.
  • Зручність у догляді. Скло - не пористий матеріал, а тому не вбирає в себе жир і бруд, яких при термічній обробці продуктів виділяється досить багато. Безшовна поверхня не затримує і не накопичує наліт і пил. Її легко мити, і вона швидко сохне.

Що в тренді в цьому сезоні?

З фотодруком - найбільш затребуваний вид завдяки довговічності і привабливості. На поверхню можна перенести абсолютно все: захоплюючі пейзажі, міста, квіти і просто геометричні візерунки. Все, що вашій душі завгодно! Не менш затребуваним варіантом залишається матоване або прозоре скло. Воно захищає стіну від бризок і забруднень. При цьому матований варіант дає менше відблисків і виглядає привабливіше. Кольорове скло за рахунок різноманітної палітри дозволяє створити унікальний дизайн, зробити акцент або завершити дизайнерський образ кухні. Не можна не відзначити дзеркальний фартух – стильне рішення, що збільшує візуально простір. Вибір за вами!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 24)
Наступна новина: Преимущества быстрого ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
pavelgulyaev - 26.08.23

Може Ваш сайт навіть підніметься у видачі за такий матеріал.

аватар країна
partywan - 26.08.23

Готовий дискутувати по темі?

аватар країна
kfc_roll - 26.08.23

Корисного багато знайшла для себе