Медична лабораторія CSD LAB

Медична лабораторія CSD LAB

26.08.23 16:45 3 220

Ви шукаєте професійну та надійну послугу для проведення аналізу крові? Ми пропонуємо послуги зі взяття проб та аналізу в клініці. У CSD LAB ми розуміємо, що коли вам потрібен медичний аналіз, вам потрібні швидкі результати. Ось чому ми пропонуємо широкий спектр лабораторних тестів з результатами. Тож навіщо чекати? Зв'яжіться з CSD LAB сьогодні, щоб записатися на аналіз крові вдома або в клініці. Ми пропонуємо широкий спектр послуг зі взяття медичних зразків, включаючи генетичне тестування, тестування на вагітність, тестування на алергію, загальний аналіз крові та багато іншого. Аналізи важливо зробити, щоб допомогти зберегти здоров'я і запобігти поширенню хвороб.

Аналізи крові є важливою частиною діагностики та лікування багатьох захворювань. CSD LAB пропонує медичні аналізи крові, що мають низку практичних переваг. По-перше, тут пропонується широкий спектр аналізів крові. І найголовніше, ми гарантуємо, що ви отримаєте результати в найкоротші терміни. CSD LAB дає змогу легко перевірити рівень біохімії крові, не виходячи з дому.

Креатинін - це хімічна сполука, що утворюється в результаті процесів виробництва енергії в м'язах. Здорові нирки фільтрують креатинін із крові. Креатинін залишає організм у вигляді відходів із сечею. Вимірювання креатиніну в крові або сечі дає інформацію, яка допоможе вашому лікарю визначити, наскільки добре працюють нирки.

Дозування креатиніну в сечі дає змогу оцінити функцію нирок суб'єкта. Тести вимірюють кількість різних речовин, зокрема деяких мінералів, білків і глюкози (цукру), у крові, щоб визначити, наскільки добре працюють нирки. Це також дає змогу переконатися, що суб'єкт збирає всю 24-годинну сечу, знаючи, що швидкість її виведення відносно постійна.

Хлорид часто вимірюють разом з електролітами для діагностики або моніторингу таких станів, як захворювання нирок, серцева недостатність, захворювання печінки та високий кров'яний тиск. Це частина скринінгу та моніторингу кислотно-лужного балансу і стану гідратації організму.

Вимірювання калію в крові дає інформацію про кількість калію в крові. Калій - це різновид електроліту. Електроліти - це електрично заряджені мінерали, які допомагають контролювати рівень рідини та баланс кислот і основ (баланс pH) в організмі. Це частина скринінгу та моніторингу кислотно-лужного балансу і стану гідратації організму. Дозволяє визначити, чи має гіпокаліємія (знижений рівень калію в крові) нирковий генез чи ні.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 23)
Попередня новина: Точило для ланцюга ...
Наступна новина: Зачем вызывать ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
User666999666 - 26.08.23

Сайт просто замечательный, порекомендую всем знакомым!

аватар країна
tabuf - 26.08.23

Громкий заголовок и статья норм - можно ловить траф с ПС

аватар країна
Joga04 - 26.08.23

Вы не правы.