У День Незалежності міський голова Сергій Надал нагородив тернополян з нагоди свята

У День Незалежності міський голова Сергій Надал нагородив тернополян з нагоди свята

27.08.23 08:24 0 134
24 серпня з нагоди 32-ї річниці Незалежності у Тернополі на Майдані Волі відбулися урочистості. Міський голова Сергій Надал привітав тернополян зі святом та нагородив подяками, цінними подарунками та нагородними знаками військовослужбовців і працівників судової охорони.

«32 роки тому українці здобули свою омріяну незалежність. Ми ще раз довели всьому світу, що народжені бути вільними і маємо право бути господарями на своїй Богом даній землі. знову наш одвічний ворог хоче забрати нашу землю, знищити незалежність та українську націю. Але ті, хто народжені вільними їх не зламати. Українці стали виконавцями заповітів наших великих попередників, - відзначає Сергій Надал. - Ми стали творцями історії, а не її жертвами. Об’єднанні разом , щоб дати відсіч ворогу, зберегти країну і державність. Ми дякуємо нашим Воїнам за їхню мужність , відданість і доблесть. Дякуємо нашим волонтерам, які надають допомогу захисникам. Дякуємо усім, хто щодня працює для допомоги армії і наближає нашу Перемогу. Низько схиляємо голову перед світлою пам’яттю всіх, хто загинув у цій війні і, хто загинув у боротьбі за державність. Героїв назавжди в історії нашого міста, країни і в наших серцях».

На урочистостях міський голова також вручив відповідні посвідчення борцям за незалежність України у ХХ столітті на території Тернопільської міської територіальної громади, а саме:

* Атаманчуку Петрові Миколайовичу, активний член Народного Руху України за перебудову до 24 серпня 1991 року;

* Василику Михайлові Васильовичу, активний член Народного Руху України за перебудову до 24 серпня 1991 року;

* Копач Олександрі Григорівні, активний член Народного Руху України за перебудову до 24 серпня 1991 року;

* Сливці Павлові Васильовичу, активний член Народного Руху України за перебудову до 24 серпня 1991 року.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Українському Домі ...
Наступна новина: У Тернопільській громаді ...

КОМЕНТАРІ