У Тернополі відбулася презентація документальної стрічки про бійців 105 окремої бригади територіальної оборони

У Тернополі відбулася презентація документальної стрічки про бійців 105 окремої бригади територіальної оборони

27.08.23 11:21 0 232
24 серпня у День Незалежності України відбулася прем’єра документальної стрічки про бійців Тернопільської 105 окремої бригади територіальної оброни. Відвідав презентацію фільму і міський голова Сергій Надала та нагородив наших захисників з нагоди свята.

Сергій Надал відзначив особовий склад подяками, цінними подарунками та Нагородними знаками міського голови.

«День Незалежності – це найбільше свято для кожного українця, і який ми відзначаємо завдяки нашим захисникам. Гасло Організації Українських Націоналістів «Здобудеш українську державу, або загинеш за неї» стало вашим, адже з перших днів війни ви не вагаючись пішли служити у підрозділ територіальної оборони, - відзначає міський голова. - Саме завдяки вам Тернопіль залишається спокійним тиловим містом, де люди можуть працювати і допомагати армії. Ви назавжди вписані в історію нашого міста і країни. На жаль, ваша місія скороплена кров’ю побратимів. Героям світла пам'ять і вдячність за відданість і любов до України. Нехай Вищі Сили оберігають кожного і всім нам якнайшвидшої Перемоги та миру у всій країні».

Під час урочистостей міський голова за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України нагородив «Відзнакою Тернопільської міської ради»:

* Майора СЛІВІНСЬКОГО Андрія Ігоровича;

* Полковника ФОМЕНКА Євгена Вікторовича.

До слова, 105 окрема бригада територіальної оборони сформована 27 червня 2018 року. Від початку війни захисники беруть участь у звільнені територій від загарбників на різних ділянках фронту. 4 грудня Командувач Сил ТрО ЗС України генерал – майор Ігор Танцюра вручив Бойовий прапор командиру бригади полковнику Євгену Фоменко.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: З 20:00 год 25 серпня у ...

КОМЕНТАРІ