У тернопільській церкві Успіння Пресвятої Богородиці відбулася Божественна Літургія з нагоди храмового празника

У тернопільській церкві Успіння Пресвятої Богородиці відбулася Божественна Літургія з нагоди храмового празника

30.08.23 08:39 0 155
28 серпня віряни східного обряду відзначають Свято Успіння Пресвятої Богородиці, яке належить до дванадцяти найбільших християнських свят.

У цей день, з нагоди храмового празника, в церкві Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ (вул. Князя Василя Костянтина Острозького) відбулася Божественна Літургія.

Разом із тернополянами у святковому Богослужінні та спільній молитві за мир в Україні взяли участь міський голова Сергій Надал та секретар міської ради Ігор Гірчак.

«Щиро вітаю зі святом Успіння Пресвятої Богородиці та з Днем міста Тернополя. Дякую усім за спільну мотиву. Вітаю нашу Тернопільську громаду, яка перетворила місто на волонтерський та гуманітарний центр країни, – зазначає міський голова Сергій Надал. – молимось за здоров’я наших бійців, швидке одужання поранених бійців, а також медиків, які лікують їх. Дякуємо священнослужителям, які у храмах також створили волонтерські центри для допомоги нашим громадянам. Низько схиляємо голови перед пам’яттю полеглих Героїв. Ваші імена назавжди в історії міста й України.

Злагоди всім, здоров’я та Божого благословення! Миру після Перемоги над ворогом».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернополянка Олександра ...
Наступна новина: У Рівненській області суд ...

КОМЕНТАРІ