Міський голова Сергій Надал нагородив тернополян з нагоди Дня міста

Міський голова Сергій Надал нагородив тернополян з нагоди Дня міста

30.08.23 10:19 0 237
З нагоди Дня міста в Українському Домі відбулася церемонія нагородження тернополян, які щоденно продовжують виконувати свої професійні обов’язки, роблять вагомий внесок у розвиток громади.

З нагоди свята 154 тернополяни, які працюють у сфері медицини, освіти, надання адміністративних послуг, органу місцевого самоврядування, волонтери та громадські діячі отримали від міського голови Сергія Надала почесні відзнаки, Нагородні знаки, подяки та цінні подарунки.

«Тернопіль старовинне місто, що живе, працює і допомагає армії під покровом Пресвятої Богородиці. Наша громада спільно перетворила місто на гуманітарний, логістичний центр допомоги для країни, яка воює. Громада працює в режимі 24/7, щоб допомогти захисникам та наблизити нашу перемогу, – зазначає міський голова Сергій Надал. – У цей день ми дякуємо, згадуємо та бажаємо мужності й здоров’я нашим захисникам. Нехай вони якомога швидше живі та здорові з перемогою повертались до своїх сімей. Дякуємо волонтерам, що не втомлюються допомогти армії. Дякуємо медикам, що лікують наших захисників. Дякуємо усім тим, хто своєю щоденною працею в тиловому місті підтримують економіку й наближають перемогу».

Більше фото з нагородження можна переглянути у розділі «Галерея».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області 60 ...
Наступна новина: Міський голова Тернополя ...

КОМЕНТАРІ