Керамічні обігрівачі-тепло,стильно і економічно

Керамічні обігрівачі-тепло,стильно і економічно

30.08.23 11:40 0 296

Опалення-серйозне питання для кожного з настанням холодів. Комфорт і тепло взимку питання необхідності, і краще мати запасний варіант на випадок екстремальних морозів. Саме тому ми сьогодні розповімо вам про справжнього героя опалювального сезону - керамічний обігрівач. Вибрати і замовити такий обігрівач можна на сайті https://comfy.ua/ua/heater/tip_obogrevatel__keramicheskij__dop_funkcii_obogrew__s-termostatom/. А ми розповімо про його переваги та особливості вибору більш детально.

Переваги застосування керамічних обігрівачів з терморегулятором

Керамічні панелі опалення-це ідеальне поєднання потужності, сертифікованої якості, зручності в монтажі і застосуванні у відповідності з усіма нормами. І саме тому виробники постаралися уважно продумати всі основні переваги:

  • Надається міцність і якість виготовлення керамічної панелі опалення для зручного застосування.
  • Забезпечується легкість і зручність, як монтажу, так і використання.
  • Окремо враховується привабливе оформлення.
  • Є різні моделі по потужності і технічним параметрами.

Основною особливістю керамічних обігрівачів є поступова віддача тепла. Воно надходить рівномірно, не пересушуючи повітряні потоки. Кераміка екологічна і натуральна, не виділяє в атмосферу небезпечних речовин, гіпоалергенна. Правильне ставлення до вибору керамічної панелі дозволяє створити масу зручностей і переваги в подальшому використанні для створення затишного мікроклімату.

Як вибрати керамічний обігрівач?

  • Звертайте увагу на потужність. Вважається, що для ефективного обігріву приміщення потрібно не менше 100 Вт на м2.
  • Тип установки. У малогабаритному житло оптимальним варіантом стане вибір настінних обігрівачів. У житловій кімнаті в якості допоміжного нагрівача краще використовувати моделі з підлоговим типом установки. Стельові підійдуть для монтажу в просторі стилістики лофт з високими стелями.
  • Наявність вбудованого терморегулятора. З його допомогою можна виставити і підтримувати температуру повітря в заданому діапазоні температур.
  • Джерело енергії. У будинку, де немає електрики, або мережа не витримує підключення декількох потужних приладів, краще використовувати газові обігрівачі. Вони ж підійдуть, якщо площа приміщення перевищує 30 м2. Електричні панелі варто розміщувати в приміщенні по 2-3 — цього вистачить для обігріву, а потужність не перевищить 1000 Вт.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 27)

КОМЕНТАРІ