У Рівненській області за сприяння Дубенських прокурорів для потреб ЗСУ передано три автомобілі вартістю понад пів мільйона гривень

У Рівненській області за сприяння Дубенських прокурорів для потреб ЗСУ передано три автомобілі вартістю понад пів мільйона гривень

31.08.23 08:27 0 218
Прокурорами Дубенської окружної прокуратури доведено вину 30-річного жителя Волині у продажі гуманітарної допомоги (транспортних засобів) під час воєнного стану (ч. 3 ст. 201-2 КК України).

Зокрема доведено, що чоловік під приводом волонтерської діяльності та діючи за допомоги інших осіб, отримав автомобілі марок «Land Rover FreeLander», «Ford Ranger» та «SsangYong Kyron», що були ввезені через митний кордон як гуманітарна допомога Збройним Силам України та іншим військовим формуванням. Проте, незважаючи на їх цільове призначення та свій обов'язок перед благодійною організацією, «волонтер» вирішив їх продати, а прибуток лишити собі.

У суді обвинувачений свою вину визнав повністю та щиро розкаявся.

За клопотанням прокурора у червні цього року вироком Дубенського міськрайонного суду Рівненської області вилучені транспортні засоби, що надійшли в Україну як гуманітарна допомога, передано на користь трьох військових частин для виконання бойових завдань.

Так, протягом липня-серпня 2023 року для покращення мобільності підрозділів силам оборони передано автомобілі марки «Land Rover FreeLander», «Ford Ranger» та «SsangYong Kyron» загальною вартістю понад пів мільйона гривень.

Спільними зусиллями наближаємо нашу перемогу!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Робочий план міського ...
Наступна новина: У Рівненській області нові ...

КОМЕНТАРІ