Ветеринарна стоматологія від BIOVET.UA для довголіття тварин

Ветеринарна стоматологія від BIOVET.UA для довголіття тварин

31.08.23 20:16 8 535

Сучасна ветеринарна стоматологія пропонує широкий перелік послуг для профілактики та лікування різних проблем ротової порожнини тварин. Професійна стоматологія для тварин і систематичний догляд за ротовою порожниною здатні позбавити домашніх улюбленців багатьох проблем зі здоров’ям — зубного каменю, стоматиту, втрати зубів, пародонтозу, а також можливих супутніх проблем зі шлунково-кишковим трактом, нирками, печінкою та іншими органами.

CqqJW2tYo4PTyd6HXJMeUPukUVZbwimAHGJ5timJ.png

Щоб ветеринарна клініка мала змогу надавати якісні стоматологічні послуги, потрібне спеціальне обладнання — специфічні пристрої, які дають можливість працювати з такими особливими пацієнтами, як тварини. До переліку обладнання для ветеринарної стоматології від BIOVET.UA належать:

  • стоматологічні установки;
  • стоматологічні компресори;
  • ветеринарні скалери.

Стоматологічні установки

Ветеринарна стоматологія передбачає застосування стоматологічних установок для:

  • препарування твердих тканин зубів;
  • ендодонтичного лікування зубів;
  • проведення амбулаторних та стаціонарних стоматологічних операцій;
  • здійснення ортодонтичних маніпуляцій.

Вибір ветеринарної стоматологічної установки залежить від видів послуг, які планується надавати в клініці. Для виїзних процедур підійде портативна модель, для прийому в клініці краще вибирати підкатні чи стаціонарні варіанти. Під час вибору варто також орієнтуватися на кількість вільного простору в кабінеті та інтенсивність робочого графіку ветеринара.

Стоматологічний компресор

Стоматологічний компресор — це джерело стиснутого повітря, яке необхідне для роботи стоматологічної установки. Апарат вибирають відповідно до інтенсивності роботи та потреб клініки. Під час вибору враховується кількість користувачів, параметри обладнання (рівень тиску та витрата повітряної суміші), кількість годин роботи приладу на добу.

Ветеринарний скалер

Скалер — це спеціальний прилад, за допомогою якого проводиться чищення зубів від нальоту й видалення каменю в собак та котів.

 

Скалери бувають звуковими та ультразвуковими. Для роботи з тваринами краще підійде ультразвуковий пристрій, захищений від перегріву під час роботи. Введені у струмінь води антибактеріальні добавки будуть чудовою профілактикою захворювань зубів і ясен. Удосконалений ультразвуковий ветеринарний скалер видаляє відкладення і зубний камінь, не пошкоджуючи емаль, при цьому відновлюється функція та природний колір зубів.

qPerF4D4h5lK7ezf4G9qmCajfIjn67cXkfFT5VrG.png

Стоматологічне обладнання, представлене в інтернет-магазині BIOVET.UA, забезпечує ветеринару можливість комфортно працювати з різними тваринами. Завдяки прямій співпраці компанії з виробниками ви гарантовано отримаєте тут не тільки якісне функціональне обладнання, а й найкращі ціни.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 29)
Наступна новина: Почему стоит заказать ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
JahsehDwayne - 01.09.23

ИМХО сенс розкритий від А, до Я, автор вичавив все що можна, за що йому респект!

аватар країна
graysmith - 31.08.23

решил помочь и расшарил статью в соц. сетях

аватар країна
threedollars - 31.08.23

отличный пример стоящего контента

аватар країна
Yurets999 - 31.08.23

вот это позитив) просто класс)

аватар країна
EvgoEvgo - 31.08.23

Невероятно красиво!

аватар країна
OPanon - 31.08.23

Мне нарвится стиль изложения

аватар країна
Andrew_Besermit - 31.08.23

Дуже сподобалася ваша стаття

аватар країна
Rayllienstery - 31.08.23

Вот так история!