Проведе 60 діб під вартою рівнянин,що напав з ножем на сусіда

Проведе 60 діб під вартою рівнянин,що напав з ножем на сусіда

02.09.23 11:05 0 165
За процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури Рівненський міський суд відправив під варту жителя міста Рівне, якого підозрюють в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 121 КК України).

Слідством встановлено, що в ніч на 28 серпня цього року, поряд зі своїм будинком, 35-річний мешканець завдав два удари ножем в груди своєму сусідові та втік з місця злочину. Потерпілому вдалося повернутися до квартири, де рідні викликали швидку.

Крім того, за кілька годин зловмисника затримали працівники патрульної поліції в одному з дворів сусідніх будинків.

Того ж дня нападнику повідомлено про підозру, а 30 серпня обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, без визначення розміру застави.

Наразі тривають слідчі та процесуальні дії, встановлюються всі обставини вчинення злочину, призначені необхідні експертизи.

Досудове розслідування проводять слідчі Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області.

Санкція статті за вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Панчохи,панчохи з ...
Наступна новина: Тернопіль: 1 вересня ...

КОМЕНТАРІ