На вулицях Тернополя тривають поточні ремонти дорожнього покриття

На вулицях Тернополя тривають поточні ремонти дорожнього покриття

02.09.23 12:52 6 222
З метою належного утримання доріг та забезпечення безпечного проїзду громадського і приватного транспорту, у Тернополі продовжуються поточні ремонти дорожнього покриття. Разом з тим триває відновлення дворів, проїздів та тротуарів.

Продовжується вкладання фігурних елементів мощення на вул. Мирона Тарнавського. На перехресті вулиць Євгена Коновальця-Іллі Рєпіна в рамках поточного ремонту влаштовують траншею, труби та колодязі дощової каналізації.

Ремонтується під’їзна дорога до сміттєзвалища твердих побутових відходів біля с. Малашівці Тернопільської громади.

Влаштування щебеневої основи, бордюрів та мощення фігурними елементами тротуару триває на просп. Злуки, що поруч зі Свято-Троїцьким Духовним Центром Данила Галицького ПЦУ.

В рамках поточного ремонту асфальтування заплановано у місцях влаштування додаткових дощоприймачів на вул. Князя Василя Костянтина Острозького, вул. Михайла Паращука, вул. Текстильній. На вул. Руській (шляхопровід через колію) ліквідовуватимуть вибоїни на підходах до шляхопроводу.

Реконструкція інженерних мереж виконується на вул. Михайла Грушевського, де працюють над влаштуванням траншеї та прокладання труб дощової, побутової каналізації та водопроводу.

Окрім того, підрядники продовжать відновлювати прибудинкові території та міжквартальні проїзди за адресами: вул. Київська, 18; двір та міжквартальний проїзд на бульв. Данила Галицького (в межах буд. №1; в межах буд. №5; в межах буд. №1-№3; в межах буд. №92 на просп. Степана Бандери); вул. Євгена Коновальця. 14-16; вул. Іванни Блажкевич, 7; вул. Галицька, 35.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль: сергій Надал ...
Наступна новина: Тернополяни можуть ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
dionecorez - 02.09.23

Да, довольно интересная статья.

аватар країна
gr1b04eg - 02.09.23

познавательная тема

аватар країна
Thisismagic8 - 02.09.23

Чудово ..

аватар країна
brinlov - 02.09.23

стаття непогана але назва якось не дуже

аватар країна
Blackbiz_vendetta - 02.09.23

Сайт просто замечательный, порекомендую всем знакомым!

аватар країна
terpincode - 02.09.23

познавательная тема