Довіряй,перевіряй та заробляй разом з MedBuy.online

Довіряй,перевіряй та заробляй разом з MedBuy.online

05.09.23 20:08 7 795

ПП Медбай — вітчизняний дистриб’ютор сертифікованих експрес-тестів з бездоганною репутацією. Завдяки широкому розповсюдженню сучасних діагностичних інструментів, медичні працівники стали швидше встановлювати діагноз та призначати відповідне лікування.

За два роки роботи, підприємство стало надійним партнером для лікарів екстреної медичної допомоги, військових медиків, лікарів первинної допомоги - сімейних лікарів, терапевтів, педіатрів, фахівців приватних клінік, медичних діагностичних лабораторій та благодійних фондів. Наша команда створила успішну партнерську програму для лікарів, які довіряють експрес-тестуванню і використовують швидкі тести у своїй практиці. Більше 50 лікарів, вже зареєструвалися у нашій програмі та уклали із ПП "Медбай" партнерську угоду на умовах публічної оферти, самі створили власний онлайн-кабінет, де самостійно замовляють потрібні експрес-тести, не виходячи зі свого кабінету. Кожен зареєстрований у програмі лікар безкоштовно отримує експрес-тести та використовує їх для діагностики, заробляє бонусні бали та конвертує їх в кошти. Всі замовлення доставляються кур’єром або поштовою службою за адресою або в найближче відділення “Нової пошти”.

На сьогоднішній день лікарю не потрібно оплачувати замовлення та доставку експрес-тестів. Він одержує їх безкоштовно і пропонує пацієнтам необхідну експрес діагностику або скринінг. Пацієнтам, які погоджуються на тестування, лікар надає спеціальний QR-код, за яким вони сплачують потрібний експрес-тест банківською карткою. Після того як лікар одержить підтвердження платежу у вигляді SMS і повідомлення на електронну пошту, він виконує тестування.

Більш детально ознайомитись з партнерською програмою або зареєструватись в ній можна тут: https://medbuy.online/partner_program.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 42)
Попередня новина: Грип: що треба знати?
Наступна новина: Натяжні стелі у Києві на ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
wozrast - 05.09.23

Ну жесть конечно…

аватар країна
Rootjuice - 05.09.23

Неймовірно гарно!

аватар країна
Dmezik - 05.09.23

Действительно интересная тема.

аватар країна
Crutt - 05.09.23

Це просто бомба !!!

аватар країна
DunxOo - 05.09.23

Мне понравилось!

аватар країна
blvsdxgtr - 05.09.23

Только золотые руки могли набить такой прикольный материал

аватар країна
pochtiputin - 05.09.23

И правда креатив…супер!