Натяжні стелі у Києві на Борщагівці з установкою від Демі-Луне недорого

Натяжні стелі у Києві на Борщагівці з установкою від Демі-Луне недорого

05.09.23 20:29 8 268

Закінчили фінішне оздоблення стін та підлоги? Саме час розпочинати встановлення натяжної стелі. Незважаючи на те, що конструкцію можна встановити на будь-якому етапі ремонту, фахівці рекомендують монтувати ПВХ стелю саме після закінчення брудних робіт. У такому випадку можна встановити конструкцію, не побоюючись її подальшого пошкодження чи забруднення будівельним пилом.

Найкращі за якістю та доступні за ціною натяжні стелі пропонує компанія Демі-Луне. Ми надаємо детальну інформацію про всі види натяжних конструкцій, гарантуємо мінімальні терміни виконання замовлення та лояльні ціни. У нас ви можете купити натяжні стелі на Борщагівці у Києві на сайті www.demi-lune.com.ua без переплат посередникам та максимально швидко завершити ремонт у квартирі, будинку чи офісі.

Глянцеві натяжні стелі у підсвічуванні по периметру в Києві на Борщагівці

Якими бувають натяжні стелі для інтер'єру квартир у Києві?

Сьогодні виробники пропонують натяжні стелі двох основних типів:

  1. З ПВХ-плівки. Можуть мати матову чи глянсову поверхню. Монтаж такої конструкції робиться після кріплення по периметру кімнати спеціального каркаса при нагріванні плівки спеціальним обладнанням. При цьому саме полотно може мати практично будь-який відтінок. Різноманітні кольорові рішення дозволяють підібрати потрібні стелі під будь-який інтер'єр.
  2. Тканинні. Встановлення виконується за кімнатної температури. Саме полотно відрізняється особливою м'якістю та найчастіше буває матовим. На тканинні стелі, як і плівкові, можна нанести різноманітні візерунки та орнаменти, щоб зробити поверхню стелі ще стильнішою та оригінальнішою.

На сайті компанії Демі Луне для замовлення доступні прості бюджетні та більш ексклюзивні стельові конструкції із ПВХ-плівки. Ми пропонуємо вигідні умови виробництва та монтажу натяжних стель, які зацікавлять будь-якого замовника. Однорівневі, багаторівневі стелі відрізняються не тільки привабливим виглядом, а також чудовою якістю. Ми використовуємо міцну ПВХ плівку європейського виробництва, яка не видає сторонніх запахів.

Як вибрати натяжні стелі від виробника на Борщагівці у Києві?

Вибір матеріалу стелі, кількості рівнів, кольору та дизайну залежить від побажань замовника та переваг клієнта, загальної концепції приміщення. У будь-якому вигляді натяжна стеля від Демі Луне виглядає стильно та оригінально. Краще заздалегідь продумати дизайн конструкції, відповідні колірні рішення, щоб озвучити майстру всі свої побажання при знятті вимірів.

Для кімнат з невисокою стелею чудовим рішенням стануть глянцеві натяжні стелі. Для любителів класики підійдуть матові стелі, які можна прикрасити фотодруком. Любителі сміливих рішень можуть звернути увагу на фотостелі, натяжні стелі в кілька рівнів, 3Д конструкції, світлові лінії, стелі із системою «зоряне небо».

Ви сумніваєтеся з вибором? Зверніться до наших досвідчених дизайнерів та перегляньте фотогалерею стель Демі Луне, щоб визначитися з вибором.

Чому варто оформити замовлення натяжних стель від компанії Демі-Луне?

Наша компанія понад 8 років працює на ринку та пропонує зрозумілі та вигідні умови співпраці. Ми готові виготовити максимально швидко натяжні стелі будь-якої конфігурації, щоб реалізувати в життя будь-які ваші ідеї. Монтаж стелі ми беремо на себе. Наші вмілі майстри виконають установку за лічені години. Наші стелі швидко перетворять будь-яке приміщення і зроблять обстановку по-справжньому комфортною та по-домашньому затишною.

Ми пропонуємо замовникам:

  • безкоштовне зняття вимірів;
  • вигідні ціни на натяжні стелі за посиланням https://www.demi-lune.com.ua/ua/price.html, знижки та акції;
  • допомогу при виборі матеріалів;
  • розробку індивідуального дизайн-проекту стелі;
  • оперативний монтаж;
  • офіційну гарантію на всі види стель.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 30)
Попередня новина: Довіряй,перевіряй та ...
Наступна новина: Почему стоит выбрать ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
knstqq - 06.09.23

хороший рассказ, все разложено по полкам

аватар країна
ksderk - 05.09.23

Потиснув би руку автору, і дав по морді всім його ненависникам.

аватар країна
switchblades - 05.09.23

Потиснув би руку автору, і дав по морді всім його ненависникам.

аватар країна
fiddlestick - 05.09.23

Знайомий стиль ...

аватар країна
novocsorci - 05.09.23

Поразительно!

аватар країна
sanynia - 05.09.23

ништяг, все правильно написано. Молодец!

аватар країна
SweeneTodd - 05.09.23

Сенкс. Цікаво, і взагалі корисний у Вас сайт

аватар країна
Korega - 05.09.23

Было интересно почитать!!!