Протипрокольний ремкомплект: інструкція із застосування

Протипрокольний ремкомплект: інструкція із застосування

06.09.23 16:23 0 193

Якщо ви купили нову машину, можливо, на вас чекав сюрприз: запасного колеса немає. Сьогодні замість цього виробники надають комплект захисту від проколів. Це також хороша альтернатива, якщо немає можливості замінити колесо в разі проколу. Для початку, що таке шиноремонтний комплект на https://klifex.ua/? Це кейс, що містить герметик і елементи, необхідні для ремонту спущеної шини і тільки спущеної шини. у разі появи тріщин шину необхідно замінити.

Набори зазвичай містять:

  • Герметик, який використовується для герметизації проколу.
  • Повітряний компресор для підключення до прикурювача.

Деякі з них не мають компресора і є більш елементарними. Також зверніть увагу, що у цих наборів є термін придатності. У разі поломки, якщо у вашого шиноремонтного комплекту закінчився термін придатності, він не буде ефективний.

Операція проста. Розтікаючись всередині шини, мастика дасть змогу заклеїти отвір. Негайно накачавши шину, ремонт дозволить вам доїхати до наступного гаража або повернутися додому.

Комплект для ремонту проколів: переваги та недоліки

  • Основна перевага: простота у використанні. Для заміни колеса не потрібно піднімати автомобіль. Не треба також ґвалтувати, як мула, непокірного горіха.
  • Друга перевага: швидкість. Гарна новина, коли прокол відбувається на узбіччі вузької та небезпечної дороги.

З іншого боку, комплект для ремонту проколів не ідеальний

Як ми вже вказували вище, він спрацьовує тільки в разі проколу. Якщо ваша шина трісне або навіть лопне, бомба вам нічого не зробить. Те саме, звісно, якщо втрата тиску пов'язана з погнутим ободом, наприклад, унаслідок невеликого поштовху на тротуарі. Нарешті, ремонт тимчасовий.

Як довго можна їздити з герметиком для шин?

Тому не слід занадто довго їздити на шині, прокол якої заклеєно. Максимум можна подолати сотню кілометрів, але робити це потрібно на помірній швидкості. Рекомендується не перевищувати швидкість 80 км/год, щоб уникнути повного зносу шини або навіть її розриву.

Інструкції: 3 кроки

  • Перший крок: з'їхати на узбіччя. Тримайтеся подалі від дороги, жовтий жилет на спині та знак аварійної зупинки!
  • Другий крок: знайдіть прокол. Будьте обережні: якщо цвях або гвинт все ще на місці, залиште його, це допоможе загерметизувати шину.
  • Третій крок: Введіть герметик.

Зніміть ковпачок клапана з шини і покладіть його в надійне місце, щоб не загубити. Під'єднайте шланг герметика до вентиля шини. Далі під'єднайте шланг компресора до балона. Обережно вставте пляшку в передбачений для цього корпус компресора. Витягніть кабель живлення і під'єднайте його до прикурювача і компресора. Заведіть автомобіль і увімкніть компресор. Компресор впорскує герметик у шину під час її накачування. Переконайтеся, що балон із герметиком порожній, і накачайте шини до запропонованого тиску. Це має бути вказано виробником.
Вимкніть компресор, від'єднайте вилку прикурювача і від'єднайте шланг герметика для шин. Одягніть кришку назад на клапан і закрутіть її.

Чи потребує використання комплекту для ремонту проколу заміни шини?

Це тимчасове рішення. Багато фахівців звертають увагу на шкідливий вплив вмісту піни, що знаходиться в балончику, на шину. Після того, як ви вилили вміст аерозолю з шини, вам доведеться відправитися в гараж для заміни шини, що потребуватиме значних витрат.

Майте на увазі, що найчастіше їх необхідно оновлювати парами. Шини на одній осі повинні бути одного типу і не повинні мати різницю в глибині канавок більше п'яти міліметрів.

Висновок

Зробіть спрей від проколів своїм найкращим супутником у дорозі, щоб уникнути проколів і пов'язаних з ними незручностей. Практичний, простий у використанні та ефективний, він знайде своє місце в бардачку або в кутку багажника завдяки своїм дуже компактним розмірам.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 32)
Наступна новина: Ножи Joseph Joseph: Секреты ...

КОМЕНТАРІ