Рівнянина підозрюють у розміщенні антиукраїнських написів

Рівнянина підозрюють у розміщенні антиукраїнських написів

07.09.23 08:43 0 161
За процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури рівнянину повідомлено про підозру у повторному несанкціонованому втручанні в роботу електронних комунікаційних мереж (ч. 1, ч. 2 ст. 361 КК України).

Встановлено, що 24 серпня цього року 31-річний чоловік, використовуючи власний мобільний телефон, здійснив несанкціоноване втручання в роботу електронних екранів, розташованих на одному з автовокзалів Рівного та по вулиці Драгоманова в обласному центрі, і замінив рекламне повідомлення на надпис «З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ РАБИ!!!».

Правоохоронцями проведено обшук та вилучено мобільні телефони, які використовував підозрюваний для реалізації протиправних намірів. Перевіряється також причетність чоловіка до вчинення інших кримінальних правопорушень.

Досудове розслідування проводять слідчі СВ Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області за оперативного супроводу ВПК в Рівненській області Департаменту кіберполіції НПУ та Управління СБ України в області.

Санкція статті передбачає штраф від 3 000 до 7 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від 2 до 5 років, або позбавленням волі на той самий строк.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ