Професійні пензлики для макіяжу - які вони?

Професійні пензлики для макіяжу - які вони?

07.09.23 22:49 0 274

Аби виконати мейкап досконало, потрібні відповідні б'юті-інструменти, а саме - кісточки для макіяжу. Щоб правильно їх підібрати потрібно насамперед, звертати увагу на індивідуальні уподобання і сферу використання: професійну або ж особисту. Якщо ви є професійним б'юті-майстром, то у такому випадку вам стануть у пригоді набори кісточок для макіяжу, за допомогою яких вдасться швидко та ефективно створити якісний та стильний макіяж. Покупка якісних пензлів для макіяжу - це запорука бездоганного образу, який подобатиметься усім.

Як правильно обирати кісточки для макіяжу: для професіоналів та любителів?

Щоб придбати пензлі для макіяжу, які вам знадобляться, враховуйте, перш за все, своє бажання розвиватися в б'юті-індустрії і цілі, для яких підбираються інструменти. Аби пензлі не залежувались без потреби чи, навпаки, щоб ви зайвий раз не відправлялися в пошуки потрібних моделей щіточок, визначтесь, для чого вони купуються: для навчання,  щоденного застосування вдома чи у професійній діяльності.

Ідеальні кісточки для мейкапу для початківців і любителів

Якщо ви лише почали опановувати мистецтво макіяжу, чудовим рішенням стане підбір базових щіточок, а саме:

  • для нанесення тону, щоб придати шкірі максимально природний відтінок без утворення розводів і зайвого шару;
  • для макіяжу очей, обирайте професійні кісточки для роботи з сухими чи кремовими тінями, рідкою підводкою, олівцем;
  • для пудри та рум'ян, новачкам чудово підходять об'ємні пензлі з округлим краєм для досягнення природного ефекту або плоскі зі скошеним для створення акцентів;
  • щіточки для брів, що підбираються в залежності від бажаного ефекту - зміни відтінку чи створення контурів.

Шукаєте професійні кисті для макіяжу для початківців і аматорів, з якими завжди легко та приємно працювати, - зверніть увагу на товари компанії Вобс, бренду з понад 15-річним досвідом у сфері краси. WoBs - український виробник кісточок для макіяжу, який випускає не лише інструменти окремо, а й зручними комплектами. Новачкам варто звернути увагу на базові чи середні набори. Останні відрізняються більшою кількістю щіточок для роботи з кольорами. Базові комплекти включають від 8 до 12 б'юті-аксесуарів, маючи в наявності саме їх, ви зможете виконати традиційний щоденний чи вечірній мейкап.

Які пензлики підходять досвідченим б'юті-майстрам?

Якщо ваша діяльність пов'язана зі сферою краси та візажем, то тут неможливо обійтися без цілого арсеналу щіточок.  Вони мають призначатися для виконання як базового, так і креативного макіяжу, що передбачає застосування надскладних технік. Виконати їх успішно неможливо, коли поруч немає відповідних б'юті-аксесуарів.  Щоб щоразу не купувати пензлі окремо, досвідченим майстрам варто обрати професійний набір кісточок для макіяжу. Такий комплект може включати від 22 до 25 кистей, до речі, безсумнівним фаворитом у Вобс вважається набір на 25 пензлів із колекції Dark Chocolates.  Він включає все, що потрібно для реалізації найсучасніших і надскладних рішень у сфері краси.

Непоганими також вважаються міні набори, які містять вузькопрофільні щіточки. До прикладу, якщо у своїй професійній діяльності ви акцентуєте увагу на бровах, рекомендація від ВоБс - міні набір кісточок для мейкапу. Він складається з різноманітних пензлів, призначених лише для роботи з бровами.

Замовити професійні кисті для мейку WOBS!

Виробника Вобс офіційний сайт wobs.ua - відвідайте його та знайдіть не лише пензлі для мейкапу окремо чи в наборах, а й різноманітні корисні аксесуари для макіяжу. Компанія випускає трендові накладні вії, якісну декоративну косметику, спеціальні очисники для кісточок, а також інструменти для косметологів. Ці та інші товари слід замовити в Вобс тому, що:

  1. бренд гарантує безпеку та відмінну якість наявної продукції;
  2. в каталозі представлено понад 300 різновидів щіточок;
  3. при появі питань звертайтеся до менеджерів за консультацією;
  4. вартість пензликів нижча за товари відомих європейських торгових марок;
  5. доставка здійснюється швидко у всі куточки України.

Купуйте все для краси в компанії Вобс і оцініть макіяж як мистецтво, удосконалюючи свої вміння разом з найкращими кісточками українського виробника і додатковими аксесуарами!

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 24)
Попередня новина: Прогрес та майбутнє ...
Наступна новина: Террасная доска ДПК: что ...

КОМЕНТАРІ