На Рівненщині судитимуть чоловіка,який перевозив психотропи для подальшого збуту

На Рівненщині судитимуть чоловіка,який перевозив психотропи для подальшого збуту

08.09.23 08:22 0 172
Прокурором Дубенської окружної прокуратури затверджено і скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 40-річного жителя Одеси за фактом незаконного придбання, зберігання та перевезення з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що зловмисник, з метою власної наживи, перевозив для подальшого продажу психотропні речовини PVP та амфетамін. Реалізацію психотропів чоловік планував здійснювати шляхом розміщення «закладок» в місті Львові.

Незаконну діяльність одесита припинили на початку квітня цього року. Тоді, у ході обшуку автомобіля, яким керував обвинувачений, правоохоронці вилучили 109 поліетиленових зіп-пакетів з розфасованими забороненими речовинами. Загальна маса психотропів становила понад 130 грамів, а це, орієнтовно, 500 доз.

Досудове розслідування проводили слідчі Дубенського РВП ГУНП в Рівненській області.

Згідно з санкцією статті за такий злочин передбачене покарання – від 9 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ